Features

5 locuri romantice pentru a evada cu mașina de Valentine’s Day sau Dragobete

Ne-am gândit la 5 locuri romantice pentru a evada cu mașina de Valentine’s Day sau Dragobete și vi le recomandăm în continuare.

Suntem de acord că dragostea nu se celebrează într-o anumită zi, dar aceste sărbători, una importată și una autohtonă, sunt pretextul ideal pentru un weekend romantic.

Și cum Valentine’s Day pică anul acesta perfect, într-o zi de vineri, iar Dragobetele într-o luni, puteți planifica cu ușurință un weekend prelungit într-un loc romantic din România.

Iată care sunt cele 5 locuri romantice pe care ți le recomandăm pentru o  evadare cu mașina de Valentine’s Day sau Dragobete

Country Spa (Snagov)

Country_Spa_Snagov

 

Ce poate fi mai romantic decât un loc retras și liniștit, pe malul lacului Snagov, în mijlocul naturii, unde poți beneficia și de programe de sănătate și relaxare ?

Centrul spa a fost conceput pentru a oferi un confort desăvârșit, pentru a te ajuta să regăsești echilibrul fizic și emoțional.

Accesul este foarte facil din București, fiind totuși plasat departe de tumultul orașului și privirile indiscrete, într-un climat deosebit și nepoluat.

Centrul include un boutique hotel decorat cu mult gust, piscină cu apă filtrată prin sistem de electroliză cu sare, un restaurant decorat în stil interbelic în care poți savura o masă delicioasă, iaz cu cascadă și 2 foișoare rustice.

Country Spa propune și un pachet “Escapadă romantică” ce include 2 nopți de cazare cu mic dejun inclus, 2 masaje de relaxare, acces la saune și jacuzzi, ședință de power walking în pădure, șampanie și flori în cameră.

BMW_i3s

Și ce partener de drum mai potrivit ca un model electric pentru a ajunge în acest paradis ascuns? Pentru această destinație romantică, îți recomand modelul full electric BMW i3s. BMW i3s îmbină dinamica de condus excelentă cu cele mai moderne tehnologii. Și toate acestea cu zero consum de combustibil și zero emisii!

Bali Spa (Cornu)

bali_spa_cornu

Departe de ochii curioși, în satu Cornul, poți beneficia de un sejur cu influențe balineze, pentru relaxare totală.

Bali Spa este o destinație spa de calitate pentru oricine este în căutare de liniște, relaxare și reechilibrare emoțională, fiind onstruit pentru a reflecta atmosfera armonioasă din insula zeilor – Bali, în jurul unui concept de wellness unic.

Au chiar și un pachet personalizat pentru Valentine’s Day ce include 2 nopți de cazare, demipensiune, pachet spa cu masaj de relaxare și masaj facial, acces la saună și piscina interioară.

noul_opel_corsa

Îți recomand ca partener de drum pentru această destinație noulOpel Corsa, un model de mici dimensiuni, în 5 uși, foarte sprinten, cu o alură sportivă, beneficiind de cele mai avansate sisteme de siguranță, asistență la condus și infotainment.

Chambers’n Charm (Brașov)

Chambers_n_Charm_Brasov

Chambers’n Charm este o vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov cu o privelişte absolut extraordinară către Tâmpa şi oraşul Braşov, la doar 3 km de centrul istoric.

Este un loc minunat şi luxos cu 9 camere spațioase, fiecare decorată într-o temă aparte, clasificat 5 stele, creat pentru cei care apreciază ambianța și serviciile deosebite ale hotelurilor boutique.

Propun și un pachet intitulat “Weekend romantic” ce include 3 nopti cazare intr-un junior suite (camerele Baldaquin, Baroque, Gold sau Marocan) cu mic dejun inclus, buchet de trandafiri, bazin pregătit cu petale de trandafiri, lumânări și Prosecco, masaj pentru 2 persoane, baie turcească și cina romantică cu 4 feluri, servită la restaurantul Casa Hirscher.

Noul-Nissan-Juke

Pentru că este la munte, îți recomand ca partener de drum noul Nissan Juke, un crossover fascinant, cu siluetă coupé, foarte spațios, performant și dotat cu tehnologii de ultimă generație.

Dominic Boutique (Cloașterf)

Dominic Boutique este un boutique hotel inspirat de tradițiile săsești, ce își tratează vizitatorii cu cea mai autentică ospitalitate săsească, în satul Cloașterf din Saschiz, Mureș.

Te poți caza în cabanele micuțe, diferit și autentic decorate, fiecare spunând propria sa poveste. Micul Hambar, Casa Grădinarului, Atelier, Podul Dominic și Saxon Romantic sunt denumirile pline de farmec ale spațiilor de cazare disponibile.

Mazda_CX-30

Pentru că este o destinație mai îndepărtată, cu porțiuni de drum neasfaltat, îți recomand ca partener de drum Mazda CX-30, un SUV agil și eficient, dotat cu toate sistemele de asistență la condus și infotainment pentru a face plăcută orice călătorie, o mașină confortabilă și robustă, în care te simți mereu în siguranță.

Sun Garden Golf & Spa Resort (Cluj)

Sun_Garden_Golf_and_Spa_Cluj

Un resort spectaculos cu un spa absolut fabulos.

Spa-ul hotelului propune numeroase facilități, printre care: piscină interioară de mari dimensiuni, tepidarium, saune cu infraroșu, baie turcească, bazin cu apă sărată.

Cazarea este și ea o experiență unică, fiecare cameră propunând o ambianță unică, elegantă și cochetă.

Sun Garden propune diferite pachete romantice pentru luna februarie: de la un sejur cu discount de 22% în perioada 14-17 februarie la Cina Valentine Romantic Taste și pachetele Spa Valentine.

Hyundai_Kona

 

Pentru această destinație, vă recomand Hyundai Kona, SUV-ul care m-a impresionat prin facilitatea cu care se conduce, confortul oferit și dotările de top. Nu aș vrea să omit stabilitatea și comportamentul său ideal pe zăpadă.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!

Din aceeași categorie

Calendarul Pirelli 2024 a fost prezentat oficial la Londra

Prince Gyasi este al 39-lea artist, în istoria de...

Abbie Eaton se antrenează pentru raliuri cu Adrien Fourmaux

Abbie Eaton, pilot în competiții de monoposturi și de...

#ROCHARGE by Vitesco Technologies: Audi Q8 e-tron

Între 24 septembrie și 4 octombrie am făcut un...

#ROCHARGE by Vitesco Technologies: Volkswagen ID. Buzz

Între 24 septembrie și 4 octombrie am făcut un...

Cele mai recente

Calendarul Pirelli 2024 a fost prezentat oficial la Londra

Prince Gyasi este al 39-lea artist, în istoria de...

Abbie Eaton se antrenează pentru raliuri cu Adrien Fourmaux

Abbie Eaton, pilot în competiții de monoposturi și de...

#ROCHARGE by Vitesco Technologies: Audi Q8 e-tron

Între 24 septembrie și 4 octombrie am făcut un...

#ROCHARGE by Vitesco Technologies: Volkswagen ID. Buzz

Între 24 septembrie și 4 octombrie am făcut un...

Citroën prezintă noul ë-C3

Modelul complet electric ë-C3 oferă cel mai bun confort...

Calendarul Pirelli 2024 a fost prezentat oficial la Londra

Prince Gyasi este al 39-lea artist, în istoria de 60 de ani, care a creat una din cele 50 de ediții ale Calendarului Pirelli....

Abbie Eaton se antrenează pentru raliuri cu Adrien Fourmaux

Abbie Eaton, pilot în competiții de monoposturi și de GT, s-a antrenat împreună cu pilotul de raliuri Adrien Fourmaux pe probele speciale din EA...

#ROCHARGE by Vitesco Technologies: Audi Q8 e-tron

Între 24 septembrie și 4 octombrie am făcut un tur de aproape 2.000 de kilometri cu 8 mașini electrice. Astăzi câte ceva despre Audi...