8 jucătoare din echipa de handbal CSM București conduc modele Fiat 500

0
49
8 jucătoare din echipa de handbal feminin CSM București conduc modele Fiat 500

Jucătoarele Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin și Linnea Torstensson vor conduce câte un Fiat 500.

Autoturismele oferite handbalistelor de la CSM București de Auto Italia sunt 8 unități Fiat 500, cu o motorizare de 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri în linie. Nivelul de echipare al celor 8 Fiat 500 se numește Lounge și oferă un sistem multimedia modern și prietenos, beneficiind de un ecran tactil de 5 inchi, cu funcție Bluetooth și radio cu porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirecție electrică DualDrive iar volanul îmbrăcat în piele oferă o accesibilitate și un confort sporit, datorită comenzilor aplicate la îndemâna șoferului.

Cele opt „Tigroaice” care se vor plimba la bordul unui ștrengar Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson.

Fiat 500 reprezintă modelul iconic al producătorului din Torino, fiind o mașină care s-a adaptat mereu cerințelor clienților, dar și trend-urilor cele mai vibrante. Exponent al Dolce Vita și al eleganței italiene, Fiat 500 a fost construit pentru prima dată în 1957.

Citește și: Fiat 500, mașina compliment

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram