Audi PB 18 e-tron: premiera mondială a conceptului electric va avea loc la Pebble Beach

0
65
Audi PB 18 e-tron

Audi va dezvălui în premieră, la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach din California, conceptul Audi PB 18 e-tron, un supercar cu propulsie electrică.

Evenimentul de la Pebble Beach  are loc anual în luna august, dar şi în jurul oraşului de coastă Montereyheld din California şi este considerat a fi cel mai important forum din lume pentru pasionaţii de automobile excepţionale.

Interesul nu este limitat la automobilele retro, ci include şi studii de design avangardiste şi tehnologii vizionare.

Iniţialele PB din denumirea automobilului prezentat în premieră, Audi PB18 e-tron, provin de la locul de desfășurare a evenimentului, respectiv Pebble Beach. În denumirea modelului este inclus și anul lansării. Denumirea aminteşte totodată de câștigătorul cursei de 24 de ore la Le Mans, modelul Audi R18 e-tron, a cărui tehnologie a inspirat soluţiile pentru diferite detalii. Designul modelului Audi PB 18 e-tron a fost dezvoltat la noul Malibu Design Loft.

Audi PB18 e-tron va fi dezvăluit pe data de 23 august 2018, la ora 17:00, pe circuitul Laguna Seca. Pe data de 24 august, între orele 08:00-16:00, conceptcar-ul va fi inclus în cadrul legendarei prezentări de automobile, “The Quail”.

Audi va mai prezenta apoi prototipul la Laguna Seca pe data de 25 august, între orele 8:30-18:00. Ultima prezentare a maşinii va avea loc duminică, 26 august, la Concours d’Elegance din Pebble Beach. În paralel cu premiera conceptului, Audi va prezenta și numeroase automobile retro și sport.

Citește și: Noul Audi Q3 va disponibil în Europa începând cu luna noiembrie

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram