Cristiana Oprea și Diana Hațegan vor concura la Trofeul București

0
60
Cristiana Oprea Diana Hategan Rally Sliven 2018

Cristiana Oprea și Diana Hațegan sunt pregătite să concureze la Trofeul București, evenimentul de final al sezonului 2018.

Sâmbătă, pe 17 noiembrie, între orele 9:30-17:00 se va desfășura Trofeul București, a treia și ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Așa că dacă vrei să le susții, trebuie să fii și tu acolo!

Standul Emoticar găzduit de echipa Mach 1 Sport va fi amenajat în parcul de service de pe bulevardul Kiseleff, în zona dintre Muzeul Antipa și MȚR. Acolo vă așteaptă Cristiana, Diana, Sean D’Or și Michelin, partenerul care le-a susținut în prima participare europeană, devenind astfel primul echipaj feminin românesc din ultimii 50 de ani care a participat la un raliu în afara țării, la Rally Sliven în Bulgaria (iulie 2018).

Cristiana Oprea Diana Hategan Rally Sliven 2018 2

La stand li se alătură și DJI, partener oficial WRC, prin care fanii fetelor vor beneficia de cele mai interesante videouri de la fața locului. Tot pe bulevardul Kiseleff, către Arcul de Triumf, se vor desfășura și rundele de concurs.

„Sunt nespus de fericită să mă pot întâlni cu prietenii din București în această ipostază și să pot aduce mai aproape de ei atmosfera curselor. Chiar dacă acest eveniment nu este pe formatul unui raliu, va fi un prilej de povești despre automobilism și inspirație, despre limite și curaj. Ne-am bucura să vină cât mai multe fete să vadă că motorsportul este un domeniu deschis tuturor și că tot ce trebuie să facă este să aibă curaj să își urmeze visul”, a spus entuziasmată Cristiana Oprea, care a renunțat la arhitectură pentru provocarea de a deveni pilot de raliuri.

Deci, fetelor, ne vedem acolo?

Citește și: Becky Evans: Queen of cars

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram