Destinație de weekend: 5 locuri frumoase în apropiere de București

0
809
Hyundai i30 Fastback - Destinație de weekend

Cauți o destinație de weekend care să fie aproape de București? Am făcut o listă cu 5 locuri pe care trebuie neapărat să le descoperi dacă nu ai făcut-o deja. 

Pentru că, mai ales în weekend, prefer să evit locurile aglomerate și simt că am nevoie de o oază de liniște am realizat o listă cu 5 locuri frumoase în apropiere de București, ușor accesibile cu mașina, unde poți petrece câteva ore plăcute departe de aglomerația din oraș. 5 locuri perfecte ca destinație de weekend.

Hyundai i30 Fastback

Casa Vlăsia

Aflată la 25 de km de București, în Snagov, propune o adevărată oază rustică. Restaurantul cu specialități românești preparate cu ingrediente din ferma proprie, terasa, piscina, via și poiana mărginită de lac fac Casa Vlăsia o destinație excelentă pentru o evadare de weekend. Iar dacă vrei să rămâi peste noapte, propune și spații de cazare moderne și primitoare.

Domeniul Manasia

Aflat la o oră distanță de București, o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac.

Găsești cafea și vinuri bune, brânzeturi fine, desert și specialitatea Bucătarului Chef. Pentru weekend, ai nevoie de rezervare, așa că te sfătuiesc să consulți în prealabil pagina de evenimente a domeniului.

Domeniul Greaca 

Situat în apropiere de Giurgiu, la doar 40 de minute de București, domeniul este în plină dezvoltare, dar în prezent eu îi văd două mari atuuri – piscina absolut superbă (în aer liber), și restaurantul gourmet Carte Blanche cu preparate variate și delicioase.

Palatul Știrbey 

Situat la 40 de minute de București, în Buftea, include un parc secular cu ieșire la lac, palatul, datând din 1864, Turnul de Apă proiectat de Anghel Saligny, capela din 1859, și un restaurant cu terasă.

Domeniul Stirbey este deschis publicului de vineri până duminică, între 12 și 24, accesul făcându-se pe baza unui voucher de 50 de lei, care poate fi consumat în restaurant.

 Acacia Village

Este un complex agro-turistic, situat la 40 de minute de Bucuresti, in Ogrezeni, judetul Giurgiu. Printre facilitățile propuse se numără: minigolf, spa si relaxare, piscină, saună, whirlpool, parc natural, livadă, lacuri, gradini, restaurant, precum și cazare în bungalow-uri.

Hyundai i30 Fastback

Eu am descoperit cele 5 locuri cu un Hyundai i30 Fastback care m-a impresionat din primul moment… dar cred că am mai menționat acest lucru… M-a sedus instant prin aspectul său, sexy, dar reliable, un model extrem de versatil!

E ca acea little black dress care se adaptează diferitelor ocazii: elegantă și sofisticată pentru întâlnirile de business, sexy chic pentru ieșirile cu prietenii.

i30 Fastback are o linie elegantă și oferă tot confortul și siguranța de care ai nevoie la drum lung, un portbagaj generos pentru oricâte sesiuni de shopping succesive, dar și performanțe mai sportive pentru momentele când îți dorești puțin dinamism.

Hyundai i30 Fastback

Foto: Marooni

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!