Destinație de weekend: 5 locuri frumoase în apropiere de București

0
454
Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 fastback este una dintre mașinile acelea în care te simți « acasa », confortabilă la volan de cum te-ai urcat, de parcă ar fi fost a ta dintotdeauna.

Și cum în weekend, chiar și în cele de vară, shopping-ul iese din ecuație dacă nu vrei să înoți într-o mare de oameni dornici de același shopping, o astfel de mașină, din care nu îți vine să mai cobori, te face să te gândești la diferite destinații în care să evadați împreună.

Hyundai i30 fastback te-ar purta ca « vântul și ca gândul » chiar și mai departe, pentru că este o mașină fiabilă, perfectă pentru drumuri lungi, dar cum nu în orice weekend poți pleca într-o călătorie mai lungă am căutat locuri drăguțe și în apropiere.

De aceea, am realizat o listă cu 5 locuri frumoase în apropiere de București, ușor accesibile cu mașina, unde puteți petrece câteva ore plăcute departe de tumultul și arșița orașului.

Hyundai i30 Fastback

Casa Vlăsia

Aflată la 25 de km de București, în Snagov, propune o adevărată oază rustică. Restaurantul cu specialități românești preparate cu ingrediente din ferma proprie, terasa, piscina, via și poiana mărginită de lac fac Casa Vlăsia o destinație excelentă pentru o evadare de weekend. Iar dacă vrei să rămâi peste noapte, propune și spații de cazare moderne și primitoare.

Domeniul Manasia

Aflat la o oră distanță de București, o bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac.

De luna aceasta, miercuri, joi și vineri, între 9 și 18, le poți trece pragul fără rezervare – biletul de intrare este de 45 lei / persoană și include turul ghidat al domeniului.

Găsești cafea și vinuri bune, brânzeturi fine, desert și specialitatea Bucătarului Chef. Pentru weekend, ai nevoie de rezervare, așa că te sfătuiesc să consulți în prealabil pagina de evenimente a domeniului.

Domeniul Greaca 

Situat în apropiere de Giurgiu, la doar 40 de minute de București, domeniul este în plină dezvoltare, dar în prezent eu îi văd două mari atuuri – piscina absolut superbă (acces – 60 lei/adult, include șezlong), în aer liber, și restaurantul gourmet Carte Blanche cu preparate variate și delicioase.

Palatul Știrbey 

Situat la 40 de minute de București, în Buftea, include un parc secular cu ieșire la lac, palatul, datând din 1864, Turnul de Apă proiectat de Anghel Saligny, capela din 1859, și un restaurant cu terasă (preparatele purtând semnătura chef-ului Antonio Passarelli). Domeniul Stirbey este deschis publicului de vineri până duminică, între 12 și 24, accesul făcându-se pe baza unui voucher de 50 de lei, care poate fi consumat în restaurant.

 Acacia Village

Este un complex agro-turistic, situat la 40 de minute de Bucuresti, in Ogrezeni, judetul Giurgiu. Prin facilitățile propuse se numără: minigolf, spa si relaxare, piscină, saună, whirlpool, parc natural, livadă, lacuri, gradini, restaurant, precum și cazare în bungalow-uri.

Hyundai i30 Fastback

Noul i30 Fastback m-a impresionat din primul moment… dar cred că am mai menționat acest lucru… M-a sedus instant prin aspectul său, sexy, dar reliable, un model extrem de versatil!

E ca acea little black dress care se adaptează diferitelor ocazii: elegantă și sofisticată pentru întâlnirile de business, sexy chic pentru ieșirile cu prietenii.

i30 Fastback are o linie elegantă și oferă tot confortul și siguranța de care ai nevoie la drum lung, un portbagaj generos pentru oricâte sesiuni de shopping succesive, dar și performanțe mai sportive pentru momentele când îți dorești puțin dinamism.

Hyundai i30 Fastback

Foto: Marooni

Citește și: Hyundai IONIQ a primit premiul „Women’s World Car of the Year”

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram