e-tron: primul SUV electric Audi

0
126
audi e-tron vedere laterala natura

La începutul anului viitor vom vedea pe șoselele din țara noastră, în număr cât mai mare, sper, primul model SUV 100% electric de la Audi, denumit e-tron.

Dinamic, eco, revoluționar ar fi 3 dintre atributele modelului e-tron. El beneficiază de două motoare electrice, ce îi oferă o autonomie excepțională de până la 500 de kilometri (da, veți putea parcurge la volanul e-tron chiar și distanțe mari fără a opri pentru încărcare), are tracțiune integrală (deci acces facil chiar și pe teren accidentat sau în condiții dificile de drum) și oferă un spațiu generos în interior (călătorești la fel de confortabil ca în orice model SUV Audi).

O altă noutate WOW pe care e-tron o va introduce pe piață este prezența oglinzilor exterioare virtuale, ce se află în lista de dotări opționale. Acest element high tech amplifică gradul de digitalizare al mașinii.

De altfel, Audi e-tron este un model extrem de bine conectat care permite navigarea cu ajutorul funcției e-tron de planificare a rutelor, afișând ruta corespunzătoare cu stațiile de încărcare adecvate. Modelul permite, printre altele, facturarea automata la stații și folosirea smartphone-ului pe post de telecomandă.

Îl puteți rezerva deja, dacă vă tentează, pe e-tron.audi.ro. Noi vom reveni curând și cu alte detalii!

Citește și: Sfaturi pentru combaterea stresului atunci când ești la volan

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram