Elina Svitolina a luat lecții de condus de la Mark Webber

0
125

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina, numărul 6 WTA, a luat lecții de condus de la Mark Webber, fost pilot de Formula 1 și acum pilot de uzină Porsche în Campionatul Mondial de Anduranță.

Jucătoarea din Ucraina a avut ocazia să conducă, pe circuitul de la Weissach, noul Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, marele premiu oferit la turneul de tenis Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart.

Alături de ea a fost Mark Webber, fost pilot de Formula 1 și acum pilot de uzină Porsche în Campionatul Mondial de Anduranță, care i-a dat sfaturi utile pentru a putea controla eficient mașina pe circuit.

Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet are un motor de 450 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde, iar viteză de top este de 304 km/h.

După câteva tururi demonstrative cu Mark Weeber la volan, numărul 6 mondial a pus în practică tot ce a învățat, testând în special noul sistem Porsche Wet Mode, care oferă o asistență suplimentară pe șosea udă.

Turneul și mașina au fost câștigate în final de Petra Kvitova, jucătoarea din Cehia ocupând acum poziția a doua în clasamentul WTA.

Citește și: She drives… he drives…

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram