Fetele din W Series se vor întrece și în competiția virtuală W Series Esports League

0
12
W Series Esports League

Pentru că nu este clar când vom avea din nou curse pe circuit anul acesta, organizatorii W Series au anunțat că fetele se vor întrece și în W Series Esports League, competiția virtuală de sim racing. 

La fel ca și competiția de monoposturi, W Series Esports League este dedicată exclusiv femeilor.

Competiția de sim racing va începe în următoarele săptămâni, iar parteneri sunt cei de la Logitech, lideri globali în ceea ce privește echipamentul pentru jocurile pe PC și console, Beyond Entertainment, o platformă specializată în găzduirea de competiții virtuale pentru comunitățile specializate, și iRacing, lideri în ceea ce privește jocurile pe simulator.

La start vor fi, cel mai probabil, toți cei 18 piloți care erau înscriși în campionat, adică Jamie Chadwick, Beitske Visser, Alice Powell, Marta Garcia, Emma Kimilainen, Fabienne Wohlwend, Miki Koyama, Sarah Moore, Vicky Piria, Tasmin Pepper, Jessica Hawkins, Sabre Cook, Ayla Agren, Abbie Eaton, Belen Garcia, Nerea Marti, Irina Sidorkova și Bruna Tomaselli.

În plus, la cursele virtuale din W Series Esports League vor fi invitate și alte femei, piloți de curse, care să participe la anumite etape.

Cursele din W Series Esports League se vor desfășura pe 10 circuite celebre din Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Brazilia, Belgia, Japonia, Australia sau Germania.

Monoposturile vor fi similare cu cele din competiția de pe circuit, Tatuus Formula Renault 2.0, iar în fiecare cursă virtuală se vor acorda puncte la fel ca în competiția reală. Și, la final, vom avea și o campioană în W Series Esports League.

Cele 8 curse ale sezonului 2020 din competiția de monoposturi W Series ar fi trebuit să se desfășoare în același timp cu 6 etape din Campionatul German de Turisme DTM. Cursele din această serie au fost mutate în toamnă și încă nu este clar când și cum se vor desfășura.

Datele curselor din W Series Esports League vor fi communicate în curând și, desigur, te vom ține la curent aici pe shedrives.ro!

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!