Fiat a sărbătorit 120 de ani de existență!

0
26

Legendara marcă de automobile Fiat a împlinit 120 de ani de existență, 11 iulie 1899 marcând ziua la care Fabrica Italiană de Automobile din Torino a luat naștere.

În urmă cu 120 de ani, la data de 11 iulie 1899, la Torino, se înființa Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino – F.I.A.T. Primul automobil construit de fabrica din Torino a fost modelul 4 HP, care în anul 1900 ajunsese la 24 de unități produse.

Perioada de la finalul secolului ‘19 a fost reprezentată de inițiative de amploare, de multă creativitate și idei revoluționare, iar prima fabrică de automobile din Italia, avea să devină curând, una dintre cele mai importante companii auto din lume.

Importatorul oficial al mărcii Fiat în România, a organizat joi un eveniment aniversar, pentru a celebra momentul ce marchează împlinirea a 120 de ani de existență a uneia dintre cele mai recunoscute mărci auto din lume.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul importatorului din București, și a reprodus o după amiază italiană în spiritul unei atmosfere “La Dolce Vita”.

Pizza a fost servita fierbinte, scoasă direct dintr-un cuptor cu lemne, iar ingredientele folosite au venit chiar din țara în care s-a născut și ștrengarul Fiat 500.

Barul exterior a asigurat băuturi proaspete și răcoritoare, preparate pe loc, pentru a domoli un pic căldura zilei de 11 iulie.

Desertul nu putea fi altul, decât un gelato autentic, în diverse arome și culori, pentru a întregii cadrul acestei după-amiezi italiene din miez de vară.

[Drive test] Fiat 500, mașina compliment

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram