Hyundai a câștigat doua premii iF Design 2019

0
46
Hyundai - if design

Hyundai a obținut o nouă recunoaștere internațională a viziunii de design. Modelul Palisade și conceptul Le Fil Rouge câștigă castiga iF Design Award, in cadrul categoriei „Automobile„.

Premiul recunoaște designul distinctiv al noului SUV Hyundai Palisade. Dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2018, modelul dispune de tehnologii avansate pentru siguranță și confort.

Cel de-al doilea câștigător, modelul concept Le Fil Rouge, a debutat la Salonul Auto de la Geneva 2018. Vehiculul prezintă abordarea mărcii în materie de design, pentru dezvoltarea viitoarelor modele ale gamei. Tema “Sensuous Sportiness” are la bază noua filosofie Hyundai, care armonizează elemente cheie de design, proporții, arhitectură, stil și tehnologie.

De peste 64 de ani, “iF Design” este recunoscut în toată lumea drept un simbol al excelenței în domeniu. Organizat de “iF International Forum Design GmbH”, evenimentul recompensează cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii.

În cadrul ediției de anul acesta au participat companii din 50 de țări, cu 6.400 de produse înscrise, care au fost jurizate de o echipă formată din 67 de experți internaționali.

Citește și: Spoturile cu mașini de la Super Bowl 2019

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram