Hyundai la Salonul Auto de la Paris 2018

0
54
Hyundai la Salonul Auto de la Paris

Hyundai dezvaluie, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Paris, noul i30 Fastback N, dar si pachetul „N Option”, care cuprinde noi optiuni pentru personalizarea modelului i30 N.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate, de asemenea, Kona Electric si Nexo. Avand la baza conceptul „Hyundai Motor Studio Paris”, standul producatorului va fi compus din trei zone: „Viitorul mobilitatii”; „Divizia de performanta” si „Design”.

Noul i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa. Cu un design elegant, i30 Fastback este primul coupe in cinci usi din segmentul compact. Noile echipari „N Option”, alaturi de pachetul „N Line”, contribuie la imbunatatirea performantelor i30, pentru a oferi experiente placute clientilor.

Cu aceasta ocazie, Hyundai prezinta publicului Nexo si Kona. Prin intermediul celor doua modele, producatorul auto aduce mobilitatea electrica mai aproape de consumatori.

“Le Fil Rouge” – noua directie de design Hyundai

Conceptul “Le Fil Rouge” prezinta abordarea marcii in materie de design – tema “Sensuous Sportiness” care va sta la baza dezvoltarii viitoarelor modele, de la sedan la SUV.

Citește și: Renault a prezentat noul Kadjar

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram