Hyundai prezintă noul i30 Fastback N Line

0
38
Noul Hyundai i30 Fastback N Line

Hyundai introduce pe piața din Europa cel de-al doilea model disponibil cu nivelul de echipare „N Line”.

După lansarea pachetului „N Line”, Hyundai prezintă cel de-al doilea model cu acest nivel de echipare. i30 Fastback N Line dispune de elemente de design preluate de la Divizia de Performanță Hyundai „N”.

În plus, pentru o dinamică sportivă de conducere, setările propulsorului T-GDI de 1,4 litri – suspensia, răspunsul motorului și sunetul evacuării – au fost modificate.

i30 Fastback N Line dispune de elemente de design cunoscute de la noul i30 Fastback N, prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Printre acestea se numără bara de protecție cu accente de culoare gri, grila tip cascadă și proiectoarele de ceață cu rame negre.

Pentru a evidenția caracterul sportiv, pachetul „N Line” include spoilerul spate cu elemente cromate, regăsit și pe i30 Fastback N, precum și o lampă triunghiulară de ceață și un sistem de evacuare cromat.

Logo-ul „N Line” este poziționat pe aripile laterale. La interior, scaunele personalizate cu logo-ul „N”, volanul sport, precum și pedalele cu inserții metalice și schimbătorul de viteze „N” contribuie la o experiență plăcută pentru conducătorul auto.

Setările propulsorului pe benzina T-GDI de 1.4 litri, 140 CP – suspensia, răspunsul motorului și sunetul evacuării – au fost modificate. Versiunea T-GDI de 1,4 litri, precum și cea diesel de 1,6 litri cu 136 CP sunt echipate cu anvelope Michelin PS4, jante din aliaj de 18 inchi și discuri de frână mai mari. Noua versiune 1,0 litri T-GDI de 120 CP integrează jante din aliaj de 17 inchi.

Modelul Hyundai i30 Fastback N Line va fi disponibil în Europa la finalul anului 2018.

Citește și: Noul BMW Seria 8 Cabriolet

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram