Idei pentru cadouri de sărbători de la FreeWheel

0
24

Este timpul pentru cea mai frumoasă perioadă din an! Luna în care punem pauză la tot, suntem alături de familie și, foarte important, nu uităm să facem daruri. That’s right!

Totul este minunat când îi vezi pe cei dragi cum se bucură de cadourile pe care și le-au dorit tot anul 🙂 Fie că nu mai crezi de mult în Moș Crăciun sau îți place să fii tu cea care face surprize, intră pe FreeWheel și nu uita să bifezi din wishlist-ul lor produsele preferate.

Gadgeturi super cool pentru cei mici

Scrisoarea către Moșul începe cu… “Dragă Moșule, îmi doresc un gadget electric super fun” …. Chiar dacă alegi un hoverboard colorat sau o tricicletă electrică rapidă, fericirea lui este garantată! 🙂

Super puteri pentru juniorul tău? Hoverboard-ul FreeWheel Junior Lite cu print în stil graffiti îl va transforma pe micuțul tău într-un erou sau poate într-un urban king printre prietenii săi.

Scuterul electric are o autonomie de până la 12 km, motor dublu de 200W și funcție self balance. #GoodToKnow Acesta este recomandat copiilor cu vârsta minimă de 7 ani și este indicat să fie utilizat alături de un echipament de protecție adecvat, așadar #PoartaCasca 😊

Ce spui de noi provocări? Atunci când vrea să se aventureze mai mult, soluția perfectă vine sub forma trotinetei electrice FreeWheel Drift Trike Super Power. Cu un design funky, este dezvoltată pentru a simula derapajele controlate din concursurile de drift, propulsată de un motor electric cu o putere de 250W și ghidată de cele două roți din spate.

Dar pentru cei mari?

Își dorește de foarte mult timp o trotinetă electrică ultra performantă sau poate vrea să își schimbe modalitatea de a ajunge la job? Indiferent de preferință, gama de produse mobility de la FreeWheel oferă numeroase opțiuni pentru surprize neașteptate.

Noua trotinetă electrică FreeWheel Rider Pro este echipată cu un acumulator de 42V, 10Ah și are autonomie de până la 35 km printr-o singură încărcare. Farul LED încorporat este proiectat pentru a face față traficului urban, chiar și pe timp de noapte. Rider PRO te ghidează ca un profesionist, în siguranță și către destinația dorită.

Iar dacă te gândești la un vehicul electric pentru distanțe mai lungi, alege bicicleta FreeWheel E-bike City. Vine în două variante: pe negru sau verde închis și este pliabilă, deci se poate depozita oriunde.

So, anul acesta ești cel mai cool Moș Crăciun! Urcă-te pe trotinetă, prinde viteză și fii prima care împarte bucurie, zâmbete și cadouri inedite.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!