Jaguar este și anul acesta partenerul de mobilitate al festivalului UNTOLD

0
59
Jaguar este și anul acesta partenerul de mobilitate al festivalului UNTOLD

Jaguar este și anul acesta partenerul de mobilitate al festivalului UNTOLD, ajuns la cea de-a cincea ediție, eveniment ce va avea loc în perioada 1-4 august 2019 la Cluj-Napoca.

Astfel, Premium Auto va asigura o flotă formată din 8 modele Jaguar I-PACE full-electric, dar și alte modele ale concernului britanic, autoturisme care vor fi puse la dispoziția artiștilor ce onorează festivalul.

Alături de nume sonore precum Robbie Williams, Armin van Buren, Busta Rhymes, care vor susține concerte pe cele mai mari scene ale festivalului, publicul UNTOLD 2019 va avea ocazia să admire și să afle mai multe despre modelul Jaguar I-PACE, primul SUV complet electric al mărcii Jaguar, cu zero emisii de noxe.

La fel ca în 2018, parteneriatul din acest an a fost demarat cu scopul de a susține demersurile organizatorilor în ceea ce privește protecția mediului înconjurător. Ca urmare, Premium Auto, parte a Grupului Țiriac, a oferit o flotă de modele Jaguar I-PACE full-electric, acțiune care este în concordanță cu dezideratul UNTOLD de a oferi experiențe sustenabile în ceea ce privește noile tehnologii nepoluante sau cele legate de siguranță.

Citește și: Mercedes-Benz EQC se poate comanda și în România

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram