Jamie Chadwick va continua colaborarea cu echipa de Formula 1 ROKiT Williams Racing

0
80
Jamie Chadwick

Echipa de Formula 1 ROKiT Williams Racing a confirmat că Jamie Chadwick va fi pilot de dezvoltare în cadrul echipei și în 2020.

Ca pilot de dezvoltare, Jamie Chadwick va petrece și mai mult timp în simulator și va colabora atât cu cei de la uzina din Grove, cât și cu echipa care face deplasarea la fiecare cursă din Formula 1 în 2020. Ea va fi prezentă alături de echipă și la câteva curse, dar va fi implicată și în activitățile de media și marketing ale echipei.

„Sunt încântată că Jamie Chadwick va face parte și anul acesta din Williams Racing Driver Academy. Mi-a plăcut foarte mult cum a progresat în această perioadă și rezultate excelente obținute reflectă talentul și munca ei. Jamie a făcut o treabă excelentă promovând femeile în lumea sporturilor cu motor și abia aștept să văd ce rezultate va obține anul acesta”, a spus Claire Williams, directorul echipei ROKiT Williams Racing.

Jamie Chadwick, 21 de ani, a câștigat anul trecut titlul în W Series, prima competiție de monoposturi exclusiv feminină, și a concurat cu succes și în cursa de 24 de ore de la Nürburgring.

Ea mai are în palmares și titlul britanic din GT4, în 2015, a câștigat câteva curse din Formula 3 britanică, în 2018, și a câștigat MRF Winter Series în 2018/19.

„Este o oportunitate fantastică pentrumine să continui ca pilot de dezvoltare al echipei. Timpul petrecut in simulator m-a ajutat enorm și a fost o plăcere să fac din această echipă. 2020 este un an foarte important pentru mine și abia aștept să înceapă din nou acțiunea pe circuit”, a spus și Jamie Chadwick.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!