Jessica Hawkins este pilot ambasador al echipei Aston Martin din Formula 1

0
53
Jessica Hawkins

Jessica Hawkins, pilot în competiția W Series, a semnat și un contract de pilot ambasador cu echipa de Formula 1 Aston Martin.

În acest weekend, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco, echipa Aston Martin a anunțat parteneriatul cu Jessica Hawkins, care va fi pilot ambasador al echipei și va lucra împreună cu piloții oficiali Sebastian Vettel și Lance Stroll și cu pilotul de teste și de rezervă  Nico Hülkenberg.

Cursele din W Series sunt transmise în direct și în România de posturile Telekom Sport și Look TV.

Jessica participă anul acesta și în W Series, competiția de monoposturi exclusiv feminină, care face parte din competițiile suport din Formula 1. Sezonul va începe pe 26 iunie, la Le Castelet în Franța, și va include în total 8 etape.

Jessica Hawkins

Jessica Hawkins, 26 de ani, a debutat în karting, câștigând titlul în campionatul național britanic, după care a mai concurat în Formula Ford, Formula 4, Campionatul Britanic de Turisme, Jaguar I-Pace eTrophy și în Mini Challenge UK.

În plus, ea este și cascador în show-ul Fast and Furious Live, iar anul acesta o poți „vedea” făcând cascadorii în noul film din seria James Bond, No Time to Die.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!