Katherine Legge a câștigat etapa din the Jaguar I-PACE eTROPHY în Mexico City

0
60

Katherine Legge și-a trecut în cont o victorie spectaculoasă în cea de-a doua etapă din competiția monomarcă Jaguar I-PACE eTROPHY pe circuitul Autódromo Hermanos Rodríguez din Mexico City.

Katherine Legge a avut un weekend excelent în Mexic și fost cea mai rapidă atât în calificări, cât și în cursă cu modelul electric Jaguar I-PACE.

Jaguar I-PACE eTROPHY este prima competiție de turisme electrice și se desfășoară ca și cursă suport pentru Formula E, competiția de monoposturi electrice.

Jaguar I-PACE eTROPHY

Legge a fost mai rapidă în calificări decât Bryan Sellers, colegul său de echipă, care a plecat de pe poziția a doua a grilei. Simon Evans, câștigătorul primei curse a sezonului, a avut cel de-al treilea timp.

Katherine Legge a avut un start bun și a reușit să-și păstreze poziția până la final în competiția de mașini electrice fiind prima femeie care a câștigat o cursă într-un weekend din Formula E.

“A fost o cursă spectaculoasă și sunt încântată că am reușit să câștig. În Mexic am reușit să arăt tuturor care este forma mea reală și sper ca această victorie să fie doar prima dintr-un șir lung în acest sezon”, a spus Katherine Legge, după cursă.

Podiumul cursei din Mexico City a fost completat de Bryan Sellers și Sérgio Jimenez.

podium Jaguar I-PACE eTROPHY

După această victorie, Katherine Legge se află pe prima poziție, în clasamentul competiției monomarcă, cu un total de 27 de puncte, cu unul mai mult decât Simon Evans.

Următoarea etapă este programată pe 10 martie pe circuitul stradal din Hong Kong.

[Drive test] Puțin off-road cu Nissan Navara

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram