Kenwood Chef XL Titanium vs. Mini Cooper

0
111
Kenwood Chef XL Titanium vs Mini Cooper

Robotul de bucătărie Kenwood Chef XL Titanium a răspuns zilele trecute unei provocări neobișnuite.

În fața unei asistențe uimite, el a demonstrat că este capabil să tracteze un automobil. Și nu și-a ales orice automobil, ci un Mini Cooper.

Nu este un secret faptul iubesc Mini Cooper, rotunjimile sale cu aer retro perfecte. Și eram, evident, curioasă dacă se va lăsa « purtat » de un robot de bucătărie. Pentru că nu vorbim totuși de o mașină de jucărie. Ci de un autoturism ce cântărește peste o tonă.

Pe de altă parte, Kenwood Chef XL Titanium este cel mai puternic robot de bucătărie Kenwood. Are un motor de 1700 W și este unul dintre cei mai performanți roboți de pe piață.

Precizia în prepararea mâncării este unul dintre atributele robotului Chef XL Titanium. Aceasta este garantată inclusiv prin iluminarea bolului, care permite un control mai bun asupra procesului de amestec. Bolul din oțel inoxidabil al aparatului are o capacitate de 6,7 l, în timp ce blenderul din sticlă termo-rezistentă poate mixa până la 1,6l de lichide reci sau fierbinți.

Puterea acestui robot de bucătărie este completată de accesorii performante, precum accesoriile pentru bol SystemPro™, din oțel inoxidabil, care includ un accesoriu pentru mărunțire, un tel performant și un accesoriu pentru frământare. Gama standard de accesorii oferă sprijin pentru o mulțime de operațiuni în preparea mâncării, de la tăiat, feliat, mărunțit, frământat, până la tocat sau stors, dar există și un număr de 20 de accesorii suplimentare ce pot fi achiziționate separat.

Proiectat și construit în Marea Britanie, asemenea modelului Mini Cooper, pe care îl înfruntă, într-o companie cu tradiție de zeci de ani în acest domeniu, Kenwood Chef XL Titanium are o funcționalitate extinsă și detalii excepționale, fiind un model premiat și la competiții de design.

Și dacă tot i-am prezentat pe cei 2 titani ce s-au înfruntat pe esplanada Mall-ului Promenada, sunt sigură că vrei să afli și deznodământul.

Chef XL Titanium, mânuit abil de Aida Parascan, câștigătoarea ediției din 2013 a concursului MasterChef România, a reușit să tracteze modelul Mini Cooper. Și chiar fără prea mare dificultate, aș adăuga.

”Nu am avut emoții cu această cascadorie inedită, pentru că Chef XL Titanium are un motor ultra puternic, de 1700 W, atât de performant și de fiabil încât vine cu o garanție de 10 ani”, a declarat Roxana Dumitru, Director de Marketing De’Longhi Group România, proprietarul mărcii Kenwood. ”Chef XL Titanium este capabil să mărunțească, să frământe sau să amestece compoziții din cele mai dure și dificile, dar, în același timp, să facă cele mai fine, ușoare și aerate mousse-uri sau creme.”

Deci, creme, mousse-uri sau Mini Cooper, Chef XL Titanium le poate dovedi pe toate!

Citește și: 6 reguli care te ajută să circuli în siguranță

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram