Lamborghini Huracán EVO Spyder RWD. Absolut superb!

0
31
Lamborghini Huracán EVO Spyder RWD

Pentru senzația de păr în vânt într-un cabrio trebuie să scoți din buzunar ceva mai mult de 175.000 de euro. Primești un Lamborghini Huracán EVO Spyder RWD. Superb.

Acum, după toată perioada aceasta de autoizolare și cu restricții impuse din cauza pandemiei de coronavirus, toată lumea a început să aprecieze altfel libertatea de mișcare. Iar senzația de a conduce o mașina decapotabilă, cu părul în vânt, este ceva ce îmi lipsește destul de mult. Mai ales că vine vara.

Și de parcă nu visam suficient de mult, mi-au căzut ochii pe noul Lamborghini Huracán EVO Spyder RWD. Absolut superb.

Iar cifrele acestea sigur mi-ar face vara mai frumoasă. Motor V10, 610CP, un cuplu de 560 Nm și doar 3,5 secunde de la 0 la 100 km/h. A, și o viteză de top de 324 km/h. La asta se mai adaugă tracțiunea spate, și un zgomot de piele de găină al motorului.

Și dacă nu te-m convins deja cu aceste cifre, atunci mai aruncă un ochi la clipul de mai jos și pozele cu modelul Lamborghini Huracán EVO Spyder RWD.

Deci, cum ți se pare vara acum? 😉

Lamborghini a prezentat virtual noul Huracán EVO Spyder RWD cu ajutorul realității augmentate, acesta fiind primul model al mărcii lansat în acest mod.

Printr-un simplu buton amplasat pe volan poți controla modul în care te deplasezi. Și poți alege între modurile STRADA, adică de acasă la shopping și înapoi, SPORT, dacă vrei să simți plăcerea de a conduce pe drumuri spre mare sau munte, sau CORSA, dacă vrei să abordezi virajele de pe Transfăgărășan într-un mod apropiat de cel dintr-o cursă.

Noi, fetele, nu prea vorbim de kilograme, dar când vine vorba de mașini sport nu putem să sărim peste asta. Lamborghini Huracán EVO Spyder RWD are 1.509 kg și un raport putere-greutate de 2,47 kg/CP. Pneurile Pirelli P Zero au fost special concepute pentru acest model și poți alege între jante pe 19” sau, opțional, pe 20”.

Plafonul retractabil, soft-top, se ridică sau se coboară în 17 secunde la o viteză de până la 50 km/h.

Livrările se vor face din vara acestui an, dar pentru a avea unul în garaj trebuie să scoți ceva mai mult de 175.000 de euro din buzunar. Fără taxe. 😉

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook, YouTube și Instagram!