Land Rover a încheiat parteneriate cu Musto si LEGO

0
65

Land Rover celebrează premiera mondială a Noului Defender cu o gamă de îmbrăcăminte pentru sporturi în aer liber și echipamente tehnice în parteneriat cu Musto, dar și un model extrem de detaliat LEGO Technic.

LEGO Technic Land Rover Defender

Noul LEGO Technic Land Rover Defender este o figurină auto pe care o poți construi acasă. Dezvoltat în parteneriat cu Land Rover modelul alcătuit din 2.573 de piese combină creativitatea fără margini LEGO cu silueta ușor de recunoscut și capabilitatea incomparabilă a noului Defender.

Vehiculul LEGO Technic reproduce noul Defender cu o serie de elemente și funcții realiste, printre care panourile autentice ale caroseriei și jantele, tracțiune integrală cu trei diferențiale, suspensie complet independentă, un troliu și cea mai sofisticată cutie de viteze LEGO Technic – toate concepute pentru a oferi o experiență captivantă și satisfăcătoare iubitorilor de mașini și fanilor LEGO deopotrivă.

Noul LEGO Technic Defender poate fi cumpărat online începând cu 1 octombrie 2019.

 Colecția Above and Beyond

Inspirată de durabilitatea și capabilitatea Noului Defender, colecția de echipamente tehnice și articole de îmbrăcăminte pentru sporturi outdoor, pentru femei și bărbați, Above and Beyond încorporează patrimoniul Musto: îmbrăcăminte pentru performanță de top, la nivel mondial.

Land Rover_Musto

Inovațiile colecției includ jacheta termică cu antenă reflectorizantă integrată RECCO pentru a ajuta echipele de salvare să localizeze oamenii cât mai ușor în teren dificil. Jacheta mai este prevăzută cu buzunare căptușite cu PrimaLoft Aerogel care ajută la menținerea telefoanelor mobile încărcate mai mult timp.

Jacheta hibrid Rodinia beneficiază de tehnologia pentru fermoare YKK Quickburst transformându-o în vestă în câteva secunde. De asemenea, este prevăzută cu izolație PrimaLoft Black Eco – o alternativă ușoară la straturile cu puf ce nu compromite căldura, confortul sau flexibilitatea.

Colecția mai include recipiente dure și sticle, un stilou conceput să funcționeze și în condiții extreme și o centură unică cu o cataramă ANSI COBRA și chingi ultra-robuste cu o rezistență la tracțiune de 6.000 kg.

Colecția Land Rover Above and Beyond este disponibilă online și în magazine, din 11 septembrie.

Atenție! Nu folosi telefonul mobil atunci când ești la volan

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram