Land Rover sprijină primul zbor în spatiu cu echipaj complet al companiei Virgin Galactic

0
33
Land Rover sprijină primul zbor în spatiu cu echipaj complet al companiei Virgin Galactic

Land Rover a participat la misiunea în care Virgin Galactic a realizat primul său zbor cu echipaj complet, naveta spațială având la bord patru Mission Specialists, printre care și pe fondatorul companiei, Sir Richard Branson.

Nava SpaceShipTwo Unity a zburat având la bord patru Mission Specialists și doi piloți. Cei șase membri ai echipajului au început și au finalizat misiunea pe cosmodromul Spaceport America din New Mexico.

Pentru a participa la misiunea „Unity 22”, Sir Richard a sosit într-un Range Rover Astronaut Edition și, după ce a aterizat în siguranță, naveta sa spațială a fost tractată de un Land Rover Defender 110.

Land Rover - Virgin Galactic

Cel de-al patrulea zbor spațial al companiei a fost primul cu echipaj complet. Persoanele aflate în cabină s-au bucurat de senzația de imponderabilitate și de imagini incredibile ale Pământului văzut din spațiu.

Spectatori din întreaga lume au urmărit transmisiunea live a zborului spațial, fiind martori ai experienței extraordinare pe care Virgin Galactic o creează pentru viitori astronauți.

Virgin Galactic este prima „linie spațială” comercială din lume. Aproximativ 600 de clienți, viitori astronauți, și-au rezervat deja călătoria și vor fi transportați către locul de lansare în mașini puse la dispoziție de Land Rover.

Mașinile Land Rover fac parte din activitatea curentă a echipei Virgin Galactic, fiind folosite pentru tractarea vehiculelor spațiale, transportul echipamentelor și degajarea pistelor înainte de decolare.

În 2019, fondatorul Virgin Galactic, Sir Richard Branson, și Chief Creative Officer Prof Gerry McGovern OBE, au lansat modelul Range Rover Astronaut Edition. Create de Land Rover SV Bespoke și oferite exclusiv clienților Virgin Galactic Future Astronaut, aceste SUV-uri de lux onorează valorile comune ale parteneriatului și contribuția istorică adusă de comunitatea Future Astronaut la democratizarea spațiului cosmic.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!