Features

Maserati prezintă noul GranCabrio

Dintotdeauna iconic – și acum disponibil în varianta spyder – Maserati prezintă GranCabrio, cea mai recentă creație a mărcii dedicată celor pasionați de condus care urmăresc cel mai înalt nivel de confort și stil.

GranCabrio este o versiune decapotabilă nouă și la fel de elegantă a fratelui său geamăn coupe, premiatul GranTurismo.

La lansare, Maserati GranCabrio este disponibil cu nivelul de echipare Trofeo, dotat cu motorul Nettuno cu ardere internă în 6 cilindri, un motor bi-turbo de 3,0 litri ce dezvoltă 542 CP, care reprezintă inima inconfundabilă și răsunătoare a celor mai performante mașini din gama Tridentului.

La bordul modelului GranCabrio, performanțele extraordinare ale motorului Nettuno – cel mai puternic construit vreodată pentru Maserati GranTurismo –  sunt din nou însoțite de un confort veritabil și optim pentru parcurgerea distanțelor lungi. De acum se adaugă și experiența de a conduce sub cerul liber, pentru a profita la maximum de toată frumusețea călătoriei și de caracteristicile unice ale unei mașini excepționale din toate punctele de vedere.

Noua decapotabilă a Tridentului este 100% fabricată în Italia și urmează calea modelului GranTurismo, oferind o versiune nouă și captivantă a modelului grand tourer prin excelență, fără a face sacrificii în ceea ce privește luxul, performanța, confortul la volan, și sportivitatea.

Acoperișul este realizat din material textil, perfect pentru a ocupa cât mai puțin spațiu posibil atunci când este depozitat automat în spațiul din portbagaj – unde este așezat în 14 secunde, chiar și atunci când se deplasează cu viteze de până la 50 km/h.

Spațiul generos este, de asemenea, garantat pentru patru pasageri, GranCabrio fiind ideal pentru a călători însoțit sau singur, cu vântul în păr, savurând toate emoțiile unei călătorii excepționale și respirând cel mai autentic stil italian.

Eleganța modelului Maserati GranCabrio poate fi percepută și apreciată chiar și mai mult din exterior, atunci când soft top-ul este deschis, iar vuietul motorului este atotcuprinzător. Contopirea cu drumul și cu peisajul este o experiență incomparabilă, care poate fi oferită doar de versiunea spyder a unui automobil care a fost protagonistul unei povești de succes vreme de mai bine de 60 de ani – varianta decapotabilă a primului automobil sport Maserati destinat circulației rutiere, modelul 3500 GT, a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 1959.

Cea mai recentă creație Maserati este un automobil de lux care, în noua sa variantă decapotabilă, pune în valoare detaliile stilistice și materialele fine pentru care marca Maserati este renumită, pentru a contribui și mai mult la o călătorie în numele celei mai învăluitoare plăceri de condus, în deplină armonie și contopire cu panorama și spiritul de călătorie caracteristice clientului GranCabrio.

Atenția acordată designului și pasiunea pentru detalii exclusiviste nu diminuează performanțele și distracția; de asemenea, tehnologia este un semn distinctiv și un element disruptiv, care se traduce prin cele mai bune servicii de infotainment și de asistență pentru șofer, pentru a garanta siguranța și divertismentul la volanul unei mașini care nu face compromisuri. Partenerul ideal pentru călătorii infinite, marcate de un echilibru optim între abordarea estetică și funcționalitatea fără ostentație.

”Experiența în aer liber” este sporită de un confort termic și acustic extraordinar, iar soft top-ul este disponibil în cinci culori și poate fi acționat de pe display-ul central prin intermediul unui buton tactil, pentru a beneficia de un control complet și de o autonomie totală.

Pentru iubitorii călătoriilor în aer liber, Maserati s-a gândit la toate; GranCabrio este dotat standard cu un încălzitor cervical inovator, pentru a încălzi gâtul șoferului și al pasagerului prin intermediul a trei niveluri diferite de intensitate.

Unul dintre opționale este deflectorul de vânt, care poate fi utilizat pentru doi pasageri și poate fi pliat manual. Atunci când plafonul este deschis, acesta reduce formarea de turbulențe în interiorul habitaclului și vă permite să vă bucurați de cea mai bună aerodinamică a vehiculului.

Creat în paralel cu GranTurismo, noul GranCabrio este rodul contopirii eficienței impecabile cu frumusețea naturală a unei mașini care, de-a lungul timpului, a rămas fidelă identității sale: un monarh al stilului, cu proporțiile clasice tipice mașinilor produse de marca din Modena, rămânând în același timp inovativ, fiind gardianul celei mai bune mecanici din clasa sa și al celor mai avansate tehnologii.

Interioarele nobile nu trădează măiestria caracteristică a produselor companiei italiene, subliniind tipicul ”echilibru al contrariilor”, precum și luxul îndrăzneț și întotdeauna contemporan, în cea mai bună tradiție a celor mai emblematice mașini ale Tridentului.

Din aceeași categorie

Pirelli extinde gama Elect cu două noi pneuri P Zero pentru Porsche Taycan

Pirelli P Zero R și P Zero Trofeo RS...

Noul Opel Frontera va fi disponibil în România din toamna acestui an

Opel anunță începutul unui nou capitol din istoria lungă...

Culoarea Tuscadero revine pe noul Jeep Wrangler 4xe MY24

Tuscadero, un magenta cromatic profund și intens, este cea...

Am condus noul Suzuki Swift mild hybrid

Am condus noul Suzuki Swift prin sătuce franțuzești tipice...

Cele mai recente

Pirelli extinde gama Elect cu două noi pneuri P Zero pentru Porsche Taycan

Pirelli P Zero R și P Zero Trofeo RS...

Noul Opel Frontera va fi disponibil în România din toamna acestui an

Opel anunță începutul unui nou capitol din istoria lungă...

Culoarea Tuscadero revine pe noul Jeep Wrangler 4xe MY24

Tuscadero, un magenta cromatic profund și intens, este cea...

Am condus noul Suzuki Swift mild hybrid

Am condus noul Suzuki Swift prin sătuce franțuzești tipice...

Mazda a ajuns la 20 de puncte de vânzare în România

Trei noi showroomuri Mazda au fost deschise în 2023...

Pirelli extinde gama Elect cu două noi pneuri P Zero pentru Porsche Taycan

Pirelli P Zero R și P Zero Trofeo RS au fost alese de Porsche pentru restilizarea modelului Taycan și vor fi singurele anvelope disponibile...

Noul Opel Frontera va fi disponibil în România din toamna acestui an

Opel anunță începutul unui nou capitol din istoria lungă și de succes a companiei: astăzi, constructorul auto din Rüsselsheim a dezvăluit primele imagini ale...

Culoarea Tuscadero revine pe noul Jeep Wrangler 4xe MY24

Tuscadero, un magenta cromatic profund și intens, este cea mai nouă culoare exterioară în ediție limitată oferită în premieră pe noul Jeep Wrangler 2024. Happy...