Mercedes-Benz EQC se poate comanda și în România

0
182
Mercedes-Benz EQC

Noul Mercedes-Benz EQC va fi produs în fabrica Mercedes-Benz din Bremen și poate fi comandat în România.

EQC a fost integrat în producția de serie a fabricii, alături de autovehiculele cu motor cu combustie sau hibrid. Prin urmare, standardele ridicate de producție Mercedes-Benz asigură o calitate superioară pentru toate modelele de autovehicule. Ca pionier al strategiei CASE (Connected, Autonomous, Shared & Services, Electric), noul EQC 400 4MATIC oferă o echipare standard extinsă și servicii atractive.

Mercedes-Benz EQC

Cu designul său impecabil, combinat cu gama de culori reprezentative brandului, Mercedes-Benz EQC este un pionier al look-ului electric avant-garde, reflectând în același timp filozofia de design Progressive Luxury.

Mercedes-Benz EQC

Prin serviciile dedicate și autonomia cuprinsă între 374 km si 416 km (WLTP), EQC face mobilitatea electrică potrivită pentru transportul zilnic. Totodată, carismaticul EQC impresionează prin atributele sale, oferind o experiență superioară la condus, un nivel ridicat de confort acustic și o dinamică de condus captivantă.

Prețurile pentru versiunea de bază Mercedes-Benz EQC, cu o echipare generoasă, încep de la 75.922 Euro (TVA inclus), fiind eligibil pentru programul Rabla Plus.

Mercedes-Benz EQC

Citește și: Fiat a sărbătorit 120 de ani de existență

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram