Mercedes-Benz România și ENGIE România promovează mobilitatea electrică

0
58
Mercedes-Benz România și ENGIE România promovează mobilitatea electrică

Mercedes-Benz România și ENGIE România sunt parteneri pentru promovarea mobilității electrice.

Mercedes-Benz România și ENGIE România anunță un parteneriat, la nivel național, pentru promovarea ofertei de stații de încărcare electrice Elvi, produse de EVBox, companie deținută de ENGIE, lider la nivel mondial în producția de stații de încărcare.

Parteneriatul marchează un demers concret de a veni în întâmpinarea clienților Mercedes-Benz și a clienților smart EQ care optează pentru achiziționarea de autoturisme electrice sau plug-in hybrid, facilitându-le acestora dotarea cu stație electrică de încărcare Elvi EVBox pentru utilizarea la domiciliu.

Cei interesați pot beneficia de un pachet integrat de servicii de consultanță, instalare, mentenanță, monitorizare online și asistență tehnică pentru stația electrică.

Clienții care optează și pentru un contract de furnizare de energie electrică din partea ENGIE România vor putea beneficia și de un abonament de servicii e-mobility cu acces la mai mult de 160 de puncte de încărcare la nivel național, asigurând astfel încărcarea în spaţiul public a autovehiculelor electrice în limita a aproximativ 3.000 de kilometri.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!