Noua aplicație myOpel vine cu funcții specifice pentru Opel Corsa-e și Opel Grandland X Plug-in-Hybrid

0
20
Noua aplicație myOpel

Câtă autonomie mai are mașina? Cum pot încărca Opel Corsa-e sau Grandland X Plug-in-Hybrid cât mai ieftin? Pot încălzi / răci interiorul înainte de călătorie?  Noua aplicație myOpel oferă răspunsuri la toate aceste întrebări.

Pentru toți posesorii de modele Opel, cu noua aplicație myOpel și un smartphone, puteți afla nivelul de încărcare al bateriei, selecta ora de încărcare și puteți porni aerul condiționat oricând. Aplicația myOpel oferă, de asemenea, notificări importante, cum ar fi programarea în service.

Un sistem inteligent calculează autonomia afișată de aplicația myOpel. Nu ia în calcul doar starea de încărcare a bateriei, ci și stilul de conducere anterior. Dacă un Opel Corsa-e este condus deosebit de eficient, acest stil de conducere economic este reflectat în mod corespunzător în estimarea autonomiei rămase.

Daca un model Corsa-e este condus mai sportiv, afișajul arată o estimare diferită a autonomiei, chiar dacă starea de încărcare a bateriei este identică cu cea din cazul precedent.

Noua aplicație myOpel

Programează timpii de încărcare și folosește electricitate mai ieftină

A doua funcție controlată de la distanță se referă la gestionarea tarifelor. Când Corsa-e sau hibridul plug-in Grandland X sunt conectate, utilizatorii pot planifica ora la care ar trebui să înceapă încărcarea.

Dacă energia electrică este mai ieftină noaptea, pot fi evitate prețurile mai mari din timpul zilei prin programarea încărcării autovehiculului pe timpul nopții, economisind astfel sume importante.

Corsa-e, precum și plug-in-ul hibrid Grandland X sunt dotate standard cu sistem de climatizare cu aer condiționat. Un alt avantaj al aplicației myOpel este acela că sistemul de climatizare poate fi programat de la distanță.

Astfel, setarea temperaturii interioare poate fi făcută înainte de începerea călătoriei, indiferent dacă temperatura exterioară înregistreză valori de minus 10 sau plus 30 de grade Celsius.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!