Noua Mazda MX-5: mai multă putere pentru mai multe senzații

0
118
Mazda MX-5

Cine nu iubește decapotabilele? Și senzația de libertate pe care acestea ți-o oferă atunci când te afli la volan…

De aceea, cu mare bucurie vă anunț că noua Mazda MX-5 – mai puternică și oferind senzații și mai intense – circulă pe drumurile din Europa de câteva zile. Iar testele cu presa de la noi și cu presa internațională au avut loc chiar pe Transfăgărășan.

Pe lângă update-uri tehnologice și ale dotărilor e siguranță, noua Mazda MX-5 beneficiază și de motoare îmbunătățite, mai puternice, dar și mai respectuase în ceea ce privește mediul înconjurător (un aspect pe care chiar nu ar trebui să îl mai ingnorăm, poluarea fiind cauza multor afecțiuni și probleme).

Mazda MX-5

Noua Mazda MX-5 se laudă și cu 5 noi super tehnologii de siguranță:

  • Advanced Smart City Brake Support (sistem inteligent avansat de asistență la frânare în oraș), care detectează pietonii și vehiculele din față, contribuind astfel la evitarea coliziunilor;
  • Smart City Brake Support – Reverse (sistem inteligent de asistență la frânare în oraș – pentru marșarier), care detectează diferitele obstacole aflate în spatele mașinii;
  • Driver Attention Alert (sistem de alertare a șoferului, în momentul în care acesta nu este atent la drum),
  • Traffic Sign Recognition System (sistemul de citire a semnelor rutiere – foarte util mai ales atunci când te afli pentru prima dată pe un drum și nu cunoști limitele de viteza)
  • Rear View Camera (camera pentru marșarier) – dacă te-ai obișnuit cu ea, nu cred că mai poți parca vreodată mașina fără.

Mazda MX-5 este în primul rând o mașină foarte cool, iar designul este unul dintre punctele sale forte și unul dintre argumentele decizive pentru potențialele cliente.

Mazda MX-5

Designul său a fost îmbunătățit prin introducerea unor jante vopsite într-o nuanță închisă și a unui plafon textil în nuanțe de brun, foarte elegant. Noul model va fi disponibil din această toamnă și în România.

Citește și: Mazda CX-5: cool, fun & sporty

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram