Noua Mazda3 a fost prezentată oficial la Los Angeles

0
61
Noua Mazda3

Noua Mazda3 își face astăzi debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles 2018. Modelul, complet reproiectat, va fi lansat pe piețele globale – începând cu America de Nord – în prima parte a anului 2019.

Noua Mazda3 adoptă un limbaj de design Kodo matur, care întruchipează esența esteticii japoneze. În timp ce designul în ansamblu al mașinii prezintă o formă simplă, unică, ondulațiile subtile dezvăluie stilul prin schimbarea luminii și a reflexiilor care alunecă pe suprafața caroseriei.

Rezultatul este o expresie mai bogată și mai puternică a vitalității, față de cea observată la modelele anterioare Kodo. Chiar dacă ambele poartă numele de Mazda3, modelele hatchback și sedan au personalități distincte – designul hatchback-ului este dinamic, iar cel al sedanului, elegant.

Noua Mazda3 adoptă noua SKYACTIV-Vehicle Architecture, concepută pentru a le permite celor din interiorul mașinii să trăiască la maximum sentimentul natural de echilibru. Sistemul de propulsie cuprinde cele mai recente motoare SKYACTIV-X, SKYACTIV-G și SKYACTIV-D, fiecare dintre acestea asigurând un control rapid și lin al accelerației în orice situație de condus.

Bazându-se pe filosofia cheie de a proiecta mașina în jurul ființei umane, Mazda a îmbunătățit în mod dramatic atributele de condus fundamentale, astfel încât accelerarea, virarea și frânarea se simt complet naturale.

Cu peste 6 milioane de unitățiˡ vândute de la debutul său din 2003, Mazda3 este un model strategic la nivel global care a determinat creșterea companiei atât din perspectiva mărcii, cât și a afacerii. Mazda3 a oferit adevărata plăcere de a conduce clienților din întreaga lume și a reprezentat o bază importantă pentru producția mondială la fabricile cheie.

Citește și: 5 motive pentru care Mazda2 e mașina perfectă pentru oraș

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram