Noul C5 Aircross SUV Hybrid: primul model al ofensivei electrice Citroën

0
20
Noul C5 Aircross SUV Hybrid

Noul C5 Aircross SUV Hybrid reprezintă primul pas în ofensiva electrică lansată de marca Citroën, care vizează electrificarea întregii sale game până în anul 2025.

Anul 2020 va marca pentru Citroën tranziția către o gamă extinsă, care va fi completată de gama 100% electrică și plug-in hybrid, pe lângă motoarele termice performante. Începând cu noul C5 Aircross SUV Hybrid, toate noile modele lansate vor avea o versiune electrificată.

C5 Aircross SUV Hybrid este un SUV cu personalitate unică, modern și high-tech, ce trece la o nouă etapă în ceea ce privește programul Citroën Advanced Comfort, grație versiunii sale plug-in hybrid fiind deja o referință în materie de confort, grație suspensiilor cu amortizare hidraulică progresivă (Progressive Hydraulic Cushions), scaunelor Advanced Comfort și celor 20 de sisteme de asistență la condus.

În modul 100% electric, C5 Aircross SUV Hybrid are o autonomie de 50 km și oferă performanțe electrizante, grație asocierii între un motor pe benzină PureTech 180 CP, un motor electric de 80 kW și o cutie automată ë-EAT8, care oferă o putere cumulată de 225 CP și un cuplu de 320 Nm.

C5 Aircross SUV Hybrid este cel mai modular model din segmentul său având 3 scaune spate individuale, culisante, înclinabile și escamotabile, iar volumul portbagajului variază între 400 și 600 de litri, o capacitate record pe segmentul C-SUV plug-in hybrid.

Primele livrări ale noului model vor avea loc în vara anului 2020.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!