Noul Hyundai Kona Electric este disponibil în România

0
118
Hyundai Kona Electric

Noul Hyundai Kona Electric este disponibil în România. Cu un design expresiv și tehnologie intuitivă, plus un sistem flexibil de incarcare, Kona Electric are o autonomie de pana la 449 km.

Hyundai Auto Romania introduce în gamă un nou model ultra-eficient, Hyundai Kona Electric. Disponibil inițial cu motorizări turbo de pâna la 177 CP, transmisie 2 x 4 sau 4 x 4, acum sunt disponibile și versiunile hibrid și electric.

Autonomie de pana la 449 km

Bateria de 64 kWh ofera o autonomie de pana la 449 km (conform testelor WLTP).

Incarcare rapida

Conectat la un incarcator rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi incarcat pana la 80% in doar 54 min. Cu incarcatorul on-board de 10,5 kW care functioneaza la curent alternativ (AC), pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul dureaza 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru cea de 39,2 kWh.

Noul Hyundai Kona Electric - sistem incarcare

Design expresiv si aerodinamic

Kona Electric adopta acelasi design expresiv caracteristic modelului Kona – motor cu ardere. Grila inchisa, elementul diferentiator, confera un aspect remarcabil, fiind incadrata de blocurile optice duble si de luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED. Jantele din aliaj de 17 inchi, optimizate din punct de vedere aerodinamic, plafonul in doua tonuri, alaturi de gama de 7 nuante pentru caroserie, ofera multiple optiuni de personalizare.

Noul Hyundai Kona Electric

Propulsie electrica – pana la 204 CP

Autovehiculul beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Astfel, bateria de 64 kWh dezvolta 204 CP (150 kW). Cu un cuplu de 395 Nm, Kona Electric accelereaza de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 sec. Pentru versiunea de baza, capacitatea bateriei este de 39,2 kWh, motorul dezvoltand 136 CP (100 kW).

Modulul shift-by-wire permite functionarea optima a trenului de rulare electric. Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative utilizand padelele aflate in spatele volanului. Sistemul recupereaza energia atunci cand este posibil.

Noul Hyundai Kona Electric - interior

Siguranta si conectivitate

Kona Electric pune la dispozitia clientilor o gama variata de dotari de conectivitate, precum sistemul de infotainment cu display central de 10,25 inchi, care integreaza navigatia, functiile media si cele de conectivitate (Apple CarPlay si Android Auto), dar si functia de incarcare wireless. Conducatorul auto beneficiaza, de asemenea, si de un ecran de bord de 7 inchi, pe care sunt afisate detalii despre condus si despre performantele autovehiculului, precum si de un Head-Up Display.

Pachetul Hyundai SmartSense pentru Kona Electric include: sistem de avertizare in cazul unei coliziuni frontale cu detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de atentionare a conducatorului auto, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, sistem de avertizare a unei coliziuni la deplasarea in marsarier.

Preturile pentru Kona Electric pornesc de la 35.272 € cu TVA inclus, in varianta de 136 CP, nivel de echipare Highway. Fata de pretul de lista, reteaua Hyundai Auto Romania ofera in acest moment o reducere in valoare de 1.500 € cu TVA inclus.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!