Noul Land Rover Defender va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt

0
79
Noul Land Rover

Land Rover prezintă o primă imagine a noului Defender, înaintea premierei mondiale de la Salonul Auto de la Frankfurt, de pe 10 septembrie.

Drumul către Salonul Auto de la Frankfurt al celui mai abil și durabil Land Rover 4×4, a început într-una din cele mai izolate locații de pe pământ, între impresionantele canioane de peste 300 de metri ale Văii Castelelor, din Canionul Charyn, Kazakhstan.

De-a lungul a șapte decade de pionierat în inovații, Land Rover a câștigat un loc unic în inimile exploratorilor, agențiilor umanitare și familiilor ce iubesc aventura din toată lumea. Dovedindu-și performanța în cele mai neprielnice medii, noul Defender își reiterează aceste calități.

Alături de luxul și rafinamentul inegalabil al modelelor Range Rover și a versatilității SUV-urilor Discovery, noul Defender completează dinastia Land Rover.

Condus de pasiunea și respectul pentru modelul original, noul Defender oferă o largă capacitate de transformare și tehnologii avansate all-terrain, ce redefinesc aventura în secolul 21, rămanand totodată fidel spiritului de pionierat, care a marcat brand-ul Land Rover timp de 71 de ani.

Lansarea noului Defender începe la ora 08:50 (BST) / 10:50 (ora locala).

Citește și: Hyundai dezvaluie noul i10, inaintea debutului oficial de la Frankfurt

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram