Noul MINI Cabrio Sidewalk Edition inspirat de spectacolul florilor de cireș

0
29
MINI Cabrio Sidewalk Edition

MINI Cabrio Sidewalk Edition m-a făcut să visez din nou la condusul sub razele calde ale soarelui. Să simt aroma florilor de primăvară. Să mă bucur de viață.

Natura și carantina sunt două concepte incompatibile. Dar chiar și în carantină, pomii înfloriți și venirea primăverii sunt un motiv de bucurie și celebrare. Pentru toată lumea.

MINI s-a lăsat inspirat de momentul magic al înfloririi cireșilor pentru a lansa un mesager foarte special al primăverii: MINI Cabrio Sidewalk Edition. Un partener senzațional de drum, pentru atunci când ne vom putea bucura de razele plăcute ale soarelui și de briza plăcută și parfumată a primăverii.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Spectacolul cireșilor în floare poate fi admirat și mai aproape, nu doar în Japonia. Bonn este destinația perfectă pentru acest show sublim, Breite Straße (strada Breite) oferind în această perioadă a anului o minunată simfonie în alb și roz.

MINI Cabrio Sidewalk Edition oferă un contrast impresionant în această atmosferă pudrată și roz, prin nuanța sa metalizată Deep Laguna, exclusiv concepută pentru această ediție limitată.

Câteva elemente distinctive îi aparțin de asemenea exclusiv acestui model. Printre acestea, trebuie menționat soft top-ul special, cu model embosat. Chiar dacă primăvara, cu certitudine, plafonul va sta cât mai mult deschis. Oricum, acestuia îi ia doar 18 secunde pentru a se deschide complet, întregul proces fiind extrem de silențios.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Iar petalele delicate ale florilor de cireș se vor așeza ușor pe tapițeria din piele antracit, o nuanță exclusivă, rezervată doar scaunelor Lounge ale ediției Sidewalk. Cu detalii Energetic Yellow pentru un efect wow.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Fascinația pentru acești vestitori subtili ai primăverii își are originea în Japonia, florile de cireș fiind venerate aici de secole. Ele reprezintă frumusețea și efemeritatea, Festivalul Florilor de Cireș fiind rezervat până secolul 17 doar casei imperiale.

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Tradiția Festivalului Florilor de Cireș s-a răspândit în toată lumea, din Europa până în America. În Germania, Hamburg celebrează de peste 50 de ani încântătorul spectacol, la Bonn fiind însă un fenoment recent.

Și anul acesta va putea fi admirat spectacolul florilor de cireș la Bonn. Și dacă nu va fi de la bordul unui MINI Cabrio Sidewalk Edition, atunci în plimbare, în grupuri de nu mai mult de 2 persoane… 😉

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!