Oglindă, oglinjoară… cine este cel mai frumos concept din lume?

0
28
Bentley EXP 100 GT - cel mai frumos concept din lume

Un juriu format din specialiști în design a decis că Bentley EXP 100 GT este cel mai frumos concept din lume în 2019. Și nu e cazul să-i contrazicem. 😉

La Festivalul Internațional al Automobilului, adică un fel de “Săptămâna Modei” de la Paris pentru automobile, conceptul Bentley EXP 100 GT a primit titlul de “Most Beautiful Concept Car of the Year”.

Bentley EXP 100 GT - cel mai frumos concept din lume

EXP 100 GT, cel mai frumos concept din lume,  are o prezență impunătoare și readuce în prim plan modelele Grand Tourer istorice lansate în trecut de Bentley. Acesta este modul prin care cei de la Bentley își imaginează mobilitatea din 2035, dar, sincer, mi-ar plăcea să văd așa ceva pe stradă mult mai repede.

Inovațiile sustenabile sunt în centrul experiențelor pe care le oferă conceptul Bentley EXP 100 GT. Modelul a fost creat pentru a oferi șoferului și pasagerului o experiență completă, iar materialele folosite sunt și ele 100% sustenabile.

Bentley EXP 100 GT - cel mai frumos concept din lume

În plus, Bentley a integrat un sistem de inteligență artificială care-ți va deveni cel mai bun asistent pe care l-ai avut vreodată atunci când ai mers cu mașina.

Ție ce concept ți-a plăcut din cele lansate în 2019?

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!