Raluca Hagiu: „Posesoarea noii Mazda3 iubește frumosul, indiferent de forma pe care o ia acesta.”

0
146

Raluca a testat noua Mazda3 înaintea tuturor și ne povestește despre ea. Se pare că i-a plăcut mult, mai ales că noul model nu trece nicăieri neobservat.

Raluca Hagiu este redactor șef al revistei Unica, fiind o prezență discretă și foarte elegantă, plină de farmec atunci când ai ocazia să stai la povești cu ea. Și are povești încântătoare! Despre locurile în care a călătorit, experiențe și oameni deosebiți.

Cu noi a povestit despre mașini, mai exact despre noua Mazda3, pe care a avut șansa să o testeze în Portugalia.

Cum te-ai simțit la volanul noului model Mazda3 în Portugalia?

Știi cum? Ca atunci când port o rochie superbă, un machiaj impecabil și pantofi roșii cu tocuri cui. Infailibilă.

La volanul noului model Mazda3 poți să fii sigură că atragi toate privirile indiferent de țara în care te afli.

Îmi place foarte mult noul design, silueta atletică, liniile sculpturale și fluide. Iar Soul Red Crystal este pur și simplu cea mai frumoasă culoare roșie pe care o poate purta o mașină. O recunosc de la două semafoare și-o trecere de pietoni distanță când o văd pe stradă.

Care ar fi 5 lucruri care ți-au plăcut în mod special la noua Mazda3?

În primul rând designul absolut spectaculos. Sincer, nu aș putea conduce o mașină urâtă oricât de puternică sau fiabilă ar fi. Și sunt sigură că majoritatea femeilor care citesc aceste rânduri simt la fel. Viața e prea scurtă ca să nu ne înconjurăm de lucruri frumoase. Spiritul estetic japonez înseamnă frumusețe prin simplitate și este o artă să creezi un design simplu și, în același timp, irezistibil.

Cea mai atrăgătoare parte a noului model Mazda3 este, după părerea mea, partea laterală a mașinii, arcul concav din zona ușilor, care reflectă lumina diferit, în funcție de poziționarea mașinii, Este un joc de lumini și umbre de la care realmente nu-ți poți lua ochii.

Mi-a plăcut sentimentul de siguranță pe care l-am avut la volan. Am simțit că mașina este stabilă pe drumurile înguste, cu multe serpentine din Sintra și se conduce ușor.

În plus, cred că postura șoferului este foarte importantă, mai ales la drum lung, și apreciez faptul că japonezii au investit în cercetare și au creat niște scaune noi, ergonomice, care păstrează curbura naturală a coloanei.

Și pentru că-mi place să ascult muzică și să cânt la volan, trebuie să-ți spun că m-a surprins în mod plăcut calitatea sunetului. Sistemul audio are opt difuzoare poziționate exact acolo unde trebuie și „sala de concerte” este foarte bine antifonată. Ceea ce e minunat pentru ambele părți. În interior nu se aude zgomotul de la rulare, iar în exterior nu se aude că… românii au talent și la volan. 🙂

Ah, și cu riscul de a depăși cele cinci lucruri, mi-a plăcut și portbagajul imens. Prietenele știu de ce.

Cum ai caracteriza-o pe posesoarea noului model Mazda3? Care ar fi câteva trăsături ale unei femei care ar achiziționa și conduce noua Mazda3?

Posesoarea noii Mazda3 iubește frumosul, indiferent de forma pe care o ia acesta. Artă, o mașină sexy sau o pereche de pantofi superbi.

Cred că noi, femeile, luăm o mare parte din deciziile de cumpărare influențate fiind de simțul estetic. Un amic de-al meu a postat de curând pe Instagram un story cu o mașină nouă, electrică, performantă. N-am putut să mă abțin și i-am scris că este îngrozitor de urâtă. Nu s-a mirat. Toate prietenele lui din listă îi spuseseră același lucru. 🙂

Altfel, cred că femeia de la volanul noii Mazda3 este atrăgătoare prin atitudine, convingătoare prin siguranța de sine și surprinzătoare prin simplitate și nonșalanță. La fel ca prietena ei pe patru roți.

Unde ți-ar plăcea să conduci noul model?

Ai să râzi, dar m-aș întoarce în Portugalia cu Mazda3.

Mi-a plăcut enorm Sintra, un oraș boem, colorat, cu multe povești, castele și mistere. Algarve, Cascais, Porto, simt că mai am multe locuri interesante de descoperit.

Aș face un road trip de mai multe zile și aș pleca din Barcelona, pe coasta peninsulei. M-aș opri în Granada, unde aș vizita încă dată grădinile spectaculoase din Alhambra și apoi aș admira casele din Malaga.

Iar în drum spre Portugalia, m-aș opri pentru un selfie cu maimuțele din Gibraltar.

Ce ținută ai purta la volanul noii Mazda3?

Costumul fucsia de la Styland sau o rochie feminină, ca să ne punem în evidență una pe alta.

Foto: Marooni

Citește și: Cristiana Oprea și Diana Hațegan au terminat pe podium în Cupa Dacia la Raliul Argeșului

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram