Range Rover Sport SVR in ultimul film James Bond, No Time To Die

0
13
B25-2UJB1_3323_.NEF

Range Rover Sport SVR merge în off-road pentru a-l urmări pe James Bond în cel mai nou trailer realizat în timpul filmărilor la No Time To Die, film care va fi lansat în cinematografe, din 1 octombrie în România.

Acțiunea și cascadorii din noul film cu James Bond au pus la încercări extreme cel mai puternic Land Rover produs vreodată. Un nou material video dezvăluie o mică parte din acțiunea desfășurată la mare viteză, iar echipa explică de ce Range Rover SVR a fost mașina perfectă pentru rol.

Performantul SUV se găsește în centrul acțiunii din secvența de urmărire regizată de Chris Corbould, coordonator de efecte speciale și scene de acțiune cu vehicule, câștigător al premiului Oscar® și de coordonatorul de cascadorii Lee Morrison.

Lee Morrison, coordonator de cascadorii, a spus: „Îmi doream foarte mult să filmez o secvență de urmărire off-road cu James Bond într-un mediu cu adevărat dificil, iar Range Rover Sport SVR a fost alegerea perfectă pentru această parte a narativului. Am filmat totul în condiții reale, deci am forțat limitele la maximum, urmărirea având perspectiva de a deveni unul dintre elementele scenice memorabile ale filmului.”

Range Rover Sport SVR duce la un nou nivel performanța, beneficiind de o dinamică îmbunătățită și de un puternic motor supraalimentat V8 de 575CP, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru rol.

Accelerează de la 0 la de 100km/h în 4,5 secunde și are viteza maximă de 283km/h, fiind cel mai rapid Land Rover produs vreodată. Mașinile Range Rover Sport SVR utilizate în No Time To Die au aceeași suspensie special reglată ca și modelele de serie – concepută de inginerii de la Divizia de Vehicule Speciale Land Rover pentru a oferi manevrabilitate îmbunătățită și control superior al ținutei de drum, fără a compromite confortul.

Cele două modele de culoare Eiger Grey sunt prevăzute cu jante de aliaj de 22 inchi și cu pachetul opțional Carbon care include guri de aerisire, ormanente pentru bară față, grila radiatorului și ornamentele oglinzilor exterioare finisate Gloss Carbon Fibre.

În No Time To Die, capota din fibră de carbon este finisată în culoarea caroseriei, dar este disponibilă și optiunea cu secțiunea centrală cu finisaj Carbon Fiber.

Primul model Range Rover a apărut în premieră mondială în 1970. De atunci, familia s-a extins cu modelele Range Rover Sport, Evoque și Velar. No Time To Die va avea, de asemenea, un Range Rover Classic alături de trei mașini Defender și un Land Rover seria III.

Land Rover are un parteneriat îndelungat cu EON Productions și cu filmele din seria James Bond, parteneriat început în 1983 când un Range Rover Convertible a apărut în Octopussy. Cel mai recent, în 2015, Range Rover Sport a fost vedeta unei secvențe de acțiune majore în filmul SPECTRE. No Time To Die este regizat de Cary Joji Fukunaga și are în rolul principal pe Daniel Craig, care revine în al cincilea și ultimul său film ca James Bond 007, creatie a lui Ian Fleming.

Filmul va fi lansat în cinematografele din UK începând cu 30 septembrie 2021, prin Universal Pictures International, pe 8 octombrie 2021 în SUA și pe 1 octombrie în România , prin United Artists Releasing, firma de distribuție a Metro Goldwyn Mayer (MGM).

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe FacebookYouTube și Instagram!