Road trip inedit în zona Sibiului cu Mini

0
49

Alina Dragne este food stylist și mare amatoare de călătorii și fotografii. Așa că am rugat-o să ne povestească despre road trip-ul cu Mini cu ocazia Food Camp România, ediția a doua.

În mod normal, când spui road trip, nu te gândești automat la un Mini. Sau mie cel puțin, gândul îmi zboară la o mașină mai mare, drumuri lungi și serpentine, portbagaje pline de bagaje și un foc de tabară. Dar oare doar așa stau lucrurile?

În septembrie a avut loc a doua ediție Food Camp Romania la Sibiu, iar partener de drum a fost chiar Mini, care a aniversat anul acesta 60 de ani de existență. 12 bloggeri culinari s-au îmbarcat în 4 modele Mini vesele și colorate, împreună cu oale și bagaje pentru o săptămână plină. Plină de descoperiri, culinare și nu numai, de gătit și degustat bunătăți, de plimbări și, evident, fotografii.

Și dacă cei 12 au încăput cu toate în modelele Mini, cred că pornim de la început cu o nouă teorie – Mini este o mașină perfectă pentru un road trip.

Drumul către Sibiu ne-a purtat pe Transfăgărășan, pe la lacul Bâlea, unde am luat și o binemeritată pauză pentru a admira peisajele spectaculoase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Food Camp Romania (@foodcampromania) on

Următorul punct pe itinerariul nostru? Castelul de Lut din Valea Zânelor! Și aici, am vizitat, ne-am clătit privirile și am « executat » ședințe foto regulamentare cu Mini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Food Camp Romania (@foodcampromania) on

Am spus că am fost cu Mini într-un road trip, așa că să nu credeți că am vorbit doar despre un drum Bucuresti-Sibiu.

Mini, la vârsta lui de 60 de ani, este foarte elegant și confortabil. Ne-a purtat lin pe serpentine și către Conacul Maria Theresa, construit deasupra unei temnițe din vremea Imperiului Austro – Ungar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Food Camp Romania (@foodcampromania) on

Ne-a purtat și peste pajistile întinse ale fermei Karpaten Meat, prima fermă de vite black angus din Romania, unde vacile sunt rezidente, trăiesc în natură și sunt hrănite cu mâncare de calitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Food Camp Romania (@foodcampromania) on

Nu am avut foc de tabără, ca în imaginea mea a unui road trip veritabil, dar am făcut zacuscă alături de Carrefour și familia Cristurean, unul dintre cultivatorii bio din zonă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Food Camp Romania (@foodcampromania) on

Am plecat toți spre București, șapte zile mai târziu, cu Mini-urile încărcate de bunătăți, atent organizate în spațiile de depozitare ofertante. Și cu o mulțime de amintiri și fotografii.

Iar eu îmi închei povestirea aici, dar nu înainte de a-i ura mașinii noastre «La mulți ani, Mini!»

Foto: Marius Dragne

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!