Serena Williams conduce un Lincoln Navigator

0
37

Din 2018, Serena Williams a semnat un contract de imagine cu cei de la Ford pentru a promova modelele Lincoln, brand care se află sub umbrela Ford. 

Povestea dintre Serena Williams și Lincoln a început de anul trecut cu un clip în care jucătoarea de tenis povestea relația ei cu modelele mărcii americane. Aruncă un ochi, dar să nu ții mâinile pe volan așa cum face Serena în clipul acesta.

În cel mai nou spot de promovare, care va fi difuzat în premieră pe TV în cadrul premiilor Grammy 2019, Serena Williams savurează confortul din interiorul unui Lincoln Navigator.

Clipul „Sanctuary” scoate în evidență elemente precum confort și siguranță, elemente care fac diferența în categoria SUV-urilor de lux pe continentul american. Coloana sonoră este asigurată de cântăreața de jazz Sarah Vaughan, de patru ori câștigătoare a unui premiu Grammy, cu melodia „Make Yourself Comfortable

Acesta este cel de-al treilea clip în care Serena Williams promovează un model Lincoln, cel de-al doilea fiind lansat imediat după revenirea ei pe terenul de tenis.

Vezi și: Spoturile cu mașini de la Super Bowl 2019

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram