T-Cross: noul SUV de la Volkswagen

0
260
Volkswagen T-Cross

Dezvăluit la finalul săptămânii trecute, VW T-Cross va fi disponibil spre vânzare anul viitor.

După experiența T-Roc, lansarea unui nou SUV Volkswagen nu putea să nu ne atragă atenția.

T-Cross este primul SUV de talie mică al mărcii Volkswagen, remarcându-se prin caracterul polivalent şi practic, conectivitate de ultimă oră, eficienţă și design-ul ieşit din comun.

Volkswagen T-Cross

T-Cross este un crossover urban, ce va redefini standardele în cadrul clasei sale. Modelul este mai scurt decât T-Roc, fiind astfel mai practic în mediul urban, și mai compact decât Tiguan.

Noul T-Cross este dotat în echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare. Aceste sisteme oferă un plus de siguranţă, reducând riscurile de accident şi sporind confortul tuturor ocupanților.

Volkswagen T-Cross

Astfel, T-Cross dispune în echiparea standard de sistemul Front Assist de monitorizare a vecinătăţii, inclusiv funcţia Pedestrian Monitoring şi funcţia City de frânare de urgenţă, asistentul Lane Assist pentru menţinerea benzii de rulare, funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor, plus asistentul Blind Spot pentru schimbarea benzii de rulare, în combinaţie cu asistentul pentru ieşirea din parcare.

Opţional, T-Cross poate fi echipat cu detector de oboseală, tempomat automat ACC şi asistentul Park Assist pentru parcare.

Volkswagen T-Cross

Noul T-Cross oferă, de asemenea, sisteme de conectivitate ultra moderne. Operarea şi ajustarea funcţiilor de la bord sunt extrem de intuitive. Smartphone-ul poate fi încărcat prin inducție, iar cele până la patru intrări USB desăvârşesc confortul digital.

Noul Volkswagen T-Cross va fi disponibil în patru versiuni de motorizări turbo: trei pe benzină şi unul diesel. Toate motoarele respectă cea mai nouă normă de poluare, Euro 6d-TEMP.

Volkswagen T-Cross

La fel ca fratele său Polo, şi T-Cross este fabricat în unitatea spaniolă de producţie Volkswagen din Navarra. T-Cross va fi comercializat în Europa din 2019.

Citește și: Becky Evans: Queen of cars

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram