Tamara Molinaro va face o demonstrație cu modelul Pantera RX6 la Monza Rally Show

0
128
Tamara Molinaro

Tamara Molinaro, pilot în campionatul de rallycross TitansRX, va pilota modelul Pantera RX6 în Italia la Monza Rally Show.

Peste 60.000 de suporteri sunt aștepați între 6 și 8 decembrie pe circuitul de la Monza acolo unde, din 1978, se organizează în luna decembrie Monza Rally Show. Show-ul atrage în fiecare an nume mari din lumea sporturilor cu motor, anul trecut Valentino Rossi reușind să câștige cursa pentru a șaptea oară.

În afară competiției aici au loc și o serie de demonstrații cu mașini din campionate diverse, ceea ce condimentează și mai mult spectacolul de pe pistă în cele trei zile de show.

Tamara Molinaro, una dintre vedetele din primul sezon al competiției TitansRX , va pilota în premieră modelul Pantera RX6 pe teren propriu, niciuna dintre etapele acestui campionat nefiind programată în Italia.

“Este un vis pentru mine să pot pilota o mașină de rallycross la Monza Rally Show. Este o oportunitate incredibilă pentru noi să promovăm această competiție și cu siguranță vom face spectacol”, a spus Tamara Molinaro.

Pentru Tamara Molinaro evenimentul de la Monza reprezintă și o amintire specială, aceasta fiind prima cursă la care a fost când era mică.

“Este un moment pe care probabil nu-l voi uita niciodată, mai ales că aici am descoperit sporturile cu motor. O să fie un weekend magic pentru mine”, a mai spus ea.

Tamara Molinaro va pilta modelul Pantera RX6 Supercar, echipat cu un motor de 540 CP, construit de MJP Racing în Austria.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!