Titi Aur recomandă carburanţii MOL EVO

0
52
Titi Aur recomandă carburanţii MOL EVO

Titi Aur, multiplu campion national de raliu şi expert auto, recomandă carburanţii MOL EVO pentru 100% grijă pentru maşină, cât şi pentru un stil de condus în totală siguranță.

Alegerea făcută de multiplul campion naţional de raliu şi expert auto confirmă calitatea carburanţilor MOL. Prin utilizarea constantă a carburanţilor din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică printr-o accelerare mai bună.

În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi la nivel mondial.

Cel mai mare avantaj pentru șoferii care alimentează cu carburanţi premium este protecția sporită a motorului și a sistemului de injecție. O situaţie cu care se confruntă adeseori șoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant.

Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%, şi cu până la 58% în cazul motorinei. Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

Toţi carburanţii din gama EVO au proprietăţi îmbunătăţite şi asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată, iar un carburant premium poate contribui la reducerea costurilor cu defecțiuni care pot fi prevenite, îmbunătăţeşte performanța motorului și prelungeşte durata de viață a mașinii, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi chiar și la rulaje mari.

În staţiile de servicii MOL, clienţii pot beneficia de produsele de calitate superioară din gama de carburanţi EVO (benzinele EVO şi EVO 100 Plus şi motorinele EVO Diesel şi EVO Diesel Plus), în timp ce pot savura o cafea aromată, alături de o gustare delicioasă la Fresh Corner.

Citește și: 6 reguli care te ajută să circuli în siguranță

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram