TOP 5: Cele mai cool scaune de pe modelele Porsche

0
106
TOP 5- Cele mai cool scaune de pe modelele Porsche

Ilaria Urbanati, celebrul stilist de la Hollywood, a ales cele mai cool designuri ale unor scaune lansate pe diverse modele Porsche, în cei 70 de ani de existență ai mărcii.

Îmi plac foarte mult mașinile și pentru că este o apropiere, mai mult decât evidentă, de lumea designului și a modei. Cei de la Porsche au o serie super interesantă de filmulețe, numită TOP 5, iar în cel de-al patrulea episod a fost invitată Ilaria Urbanati, celebrul stilist de la Hollywood, care-i îmbracă printre alții pe Ryan Reynolds, James Marsden și Dwayne “The Rock” Johnson, pentru a alege scaunele cu cel mai frumos design din istoria Porsche.

Înpreună cu Ivo van Hulten, directorul Studioului de Design din Weissach, și Cornelia Rosenbohm, expert în Culori și Niveluri de echipare, au ales cele mai cool 5 designuri ale scaunelor disponibile pe modele Porsche.

Pe locul 5 s-au clasat scaunele cu dungi în nuanța burgundy și albe din modelul Porsche 928. Acestea aveau brodate pe tetieră și logo-ul by Ferry Porsche. Contrastul de culori dintre liniile subțiri albe și cele puțin mai groase în culoarea burgundy îți atrag imediat atenția.

Porsche 928

Avem dungi și pe locul 4. Ilaria a ales un Porsche 911 cu scaune în dungi maro și albe. Acest G-Series este ultimul model 911 echipat cu motor de 3,2 litri și a ieșit pe poarta uzinei din Zuffenhausen în 1989.

Acest model marchează și finalul istorie de aproape 17 ani a celei de-a doua generații 911. Combinația dintre vopseaua Carrara White Metallic și acest interior în dungi, plus motorul de 3,2 litri, este absolut fabuloasă.

Porsche 911 G series

“Louise” Turbo, model numit după Louise Piëch, primul Carrera cu motor turbo, se află pe locul 3 în acest top. Interiorul este aproape complet din tartan, o țesătură specială din lână sau din bumbac, cu carouri mari, divers colorate, folosită în Scoțiă.

Louise, fiica lui Ferdinand Porsche, era pasionată de pictură și ea a fost cea care a ales acest interior, iar tartanul este din nou la modă acum.

Porsche 911 Turbo Louise

Pe locul secund se află modelul 901, cu numpr de șasiu 57, cel mai vechi 911 deținut de Muzeul Porsche. Scaunele sunt o combinație din piele și o textilă în două tonuri – alb și negru, cu model “houndstooth”.

Acest design este iconic în lumea modei, iar combinația cu roșul aprins de la exterior te entuziasmează imediat.

Porsche 901

Pe primul loc avem modelul Porsche 911 Targa SC cu un design Pasha la interior. Cu un model care aduce puțin cu steagul în pătrățele, care marchează finalul curselor, acest design este disponibil doar în combinația cu piele neagră. Produs în vara anului 1977, aceste modele au primit sufixul SC “Super Carrera”, pentru a marca legătura cu modelul 356.

Porsche 911 Targa SC

Poți vedea și tu episodul special cu Ilaria Urbanati aici.

Citește și: Ferrari a lansat colecția de primăvară-vară 2019

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram