Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român continuă împreună drumul spre Tokyo 2020

0
54
Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român continuă împreună drumul spre Tokyo 2020

Toyota România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român sărbătoresc un an de parteneriat și continuă împreună drumul spre Tokyo 2020.

Sportivii români din zece federații sportive, aflați în programul de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, se pot deplasa mai ușor la antrenamente, în condiții de confort și siguranță, în cele zece automobile Toyota Proace Verso cu o capacitate de 7+1 locuri, puse la dispoziție de Toyota România. Toyota România și Comitetul Olimpic si Sportiv Român (COSR) se bucură astfel de rezultatele colaborării începute în urmă cu un an.

Parteneriatul dintre Toyota România și COSR reprezintă, în același timp, angajamentul ferm al constructorului de mașini de a oferi soluții de mobilitate pentru toți, o provocare pe care Toyota, în calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Tokyo 2020, a lansat-o la nivel global.

Sportivii români vor beneficia în continuare de soluțiile de mobilitate asigurate de Toyota România, pentru a fi în formă la JO 2020, contractul de sponsorizare având valabilitate până la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Federațiile implicate în acest parteneriat sunt Federația Română de Atletism, Federația Română de Canotaj, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Tir Sportiv, Federația Română de Tenis de Masă, Federația Română de Lupte, Federația Română de Haltere, Federația Română de Kaiac-Canoe, Federația Română de Judo și Federația Română de Gimnastică.

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 se vor desfășura în perioada 24 iulie – 9 august 2020.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram!