Un Mercedes-Benz pentru bebelușul tău

0
1551
cărucior Mercedes-Benz

Vrei să-ți plimbi micuțul cu stil? Acum poți! Cu noul cărucior Mercedes-Benz Avantgarde de la Hartan.

Acest cărucior Mercedes-Benz îmbină ergonomia și funcționalitatea, siguranța și materialele inovatoare, având un design modern și sportiv, dezvoltat de departamentul de design al mărcii germane.

Cu un design inspirat de cel al modelelor AMG (modelele Mercedes-Benz de înaltă performanță), căruciorul beneficiază de roți cu 5 spițe, suspensie ajustabilă și anvelope cu cameră pneumatică.

cărucior Mercedes-Benz

Producător este compania germană Hartman, care este specializată pe cărucioare de înaltă calitate, încă din 1950. Mercedes-Benz l-a ales ca partener în acest proiect tocmai pentru că, asemenea lui în domeniul auto, Hartman a setat standarde legate de inovație si confort, dar și fiabilitate în domeniul mobilității copiilor.

Căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde este foarte ușor, datorită ramei dintr-un aliaj de aluminiu, care cântărește doar 8,9 kg, și a scaunului stilizat, de doar 4,1 kg.

Datorită avelopelor cu cameră de aer, căruciorul poate fi împins fără efort indiferent de suprafața de rulare.

Iar dotările inspirate din domeniul auto ale căruciorului Mercedes-Benz Avantgarde nu se opresc aici. Acesta are frâne, pentru atunci când este „parcat”, ghidon telescopic și un „torpedou” pentru a depozita diverse obiecte necesare bebelușului.

Scaunul căruciorului este extrem de ergonomic datorită multiplelor sale reglaje. Acesta pivotează și beneficiază de un spătar ajustabil. În funcție de preferințele copilului, acesta poate călători cu fața sau cu spatele la părinți, scaunul pivotând 180° cu un simplu click.

Suportul pentru picioare este de asemenea ajustabil, pentru a se adapta perfect modificării în înălțime a copilului. Acesta este în siguranță și datorită sistemului de centuri, care în fixează pe scaun.

Plafonul ajustabil și foarte silențios oferă protecție optimă în zilele ploioase, dar și în cele foarte însorite.

cărucior Mercedes-Benz

Căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde este disponibil în diferite culori și combinații:

  • “DESSIN Sport” propune o combinație de negru, antracit, gri și argintiu, cu detalii roșii.
  • “Dolce Vita” propune o combinație de bej, nisipiu și brun, foarte elegantă.
  • “DESSIN Deep Sea” propune o combinație de antracit și albastru, foarte stilish.

Mercedes-Benz și Hartan au conceput și o mulțime de accesorii pentru acest cărucior, de la umbrelă la geantă pentru transportul diferitelor obiecte necesare.

cărucior Mercedes-Benz

Citește și: She drives… he drives…

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram