Vespa a prezentat toate noutățile pentru 2019 la Salonul Moto de la Milano

0
56
Vespa 2019

Atunci când vine vorba de scootere, nu există altceva pentru mine decât Vespa. Iar la Salonul Moto de la Milano au fost prezentate toate noutățile pentru 2019.

Vespa este scooterul meu preferat. Și asta poate pentru că este mai mult decât un simplu scooter. Are o poveste, este un „fashion icon” și îmi place la nebunie cum arată.

Săptămâna trecută, la Salonul Moto de la Milano, Vespa a prezentat noutățile pentru 2019, inclusiv colecția de echipament și accesorii Total Look. Pentru că dacă ai un scooter Vespa trebuie să-l „asortezi” obligatoriu cu o cască, mănuși sau eșarfă tot de la ei. 😉

Accesorii Vespa

Noutățile sunt în principal legate de gama de culori, modelul Vespa Primavera putând fi comandat în noile culori Verde Relax, Bianco Innocenza, Nero Vulcano, Rosso Passione și Blu Energia.

Mai sunt de asemenea noutăți și în ceea ce privește nivelul de echipare, Vespa Primavera S și Vespa Sprint S, versiunile peste 50 cmc, putând fi comandate cu display digital ei ecran TFT.

Dacă vrei un scooter mai puternic, Vespa Sei Giorni are acum motorul 300 hpe care dezvoltă peste 28 CP. A, și există acum și versiunea Vespa Elettrica.

Noutatile Vespa 2019

Citește și: Fabia Cake sau cum să îți impresionezi prietenii fani Skoda!

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram