Cristiana Oprea și Diana Hațegan au obținut punctaj maxim în ERC Ladies’ Trophy la Rally di Roma Capitale

0
48
Cristiana Oprea și Diana Hațegan au obținut punctaj maxim în ERC Ladies’ Trophy la Rally di Roma Capitale

Cristiana Oprea și Diana Hațegan au luat startul în weekend la Rally di Roma Capitale (19-21 iulie) și au încheiat competiția cu punctaj maxim în ERC Ladies’ Trophy.

 A fost un vis. Ca să nu-i spunem o nebunie. În care au crezut. Au construit pas cu pas proiectul. Având alături o mulțime de oameni. Parteneri. Concurenți colegi în întrecerea internă de raliuri. Apropiați. Cu toții oferindu-le sprijin atunci când au avut de înfruntat obstacole sau de luat decizii.

Și au ajuns la Rally di Roma Capitale. Primul echipaj feminin din istoria raliurilor din România care ia startul la o etapă a Campionatului European.

A fost prima lor cursă cu o mașină în specificația R2. Un Peugeot 208 al lui H Motorsport. Au fost și emoții. În perioada pre-cursă, atunci când o roată a decis să părăsească mașina. Lucrurile au fost puse însă la punct. Și a început aventura. Una încheiată după parcurgerea întregii distanțe cu al doilea timp în ERC Ladies’ Trophy. Dar cu maximum de puncte, pentru că fiind a 8-a în ERC 3, a obținut o clasare mai bună la clasa sa decât Emma Falcón, de la Rallye Team Spania, care a precedat-o. Locul 3 i-a revenit lui Catie Munnings (Peugeot Rally Academy).

Citește și: Fiat a sărbătorit 120 de ani de existență

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram