Mic ghid de stil pentru când conduci un cabrio

0
353

Am avut dintotdeauna o slăbiciune pentru mașinile decapotabile, mi se par atât de cool, iar senzația de libertate de la volanul lor una dintre cele mai plăcute experiențe.

Weekend-ul trecut am avut ocazia să mă învârt prin oraș (și puțin în afara lui) într-un suberb model cabrio – BMW 420i, și a fost genial, fabulos, orice superlativ poate defini corect senzațiile.

Astăzi îți propun un mic ghid cu sugestii pentru « a călători cu stil ». Pentru că la volanul unei decapotabile toate privirile vor fi asupra ta, de asta te pot asigura. Și de ce ai rata micul moment de glorie și glam « old hollywood style » ?

Poartă o pălărie fancy, supradimensionată sau cu o formă neobișnuită, ea va fi binevenită și pentru a te apăra de soare în trafic, dar mai ales la semafoare.

Sophia Loren
Sophia Loren

Nu uita acasă ochelarii de soare. Pe lângă faptul că îți vor fi foarte utili la condus, îți conferă și un aer misterios, foarte chic.

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn

Urcă-te la volan cu coafura perfectă. Chiar dacă vântul o va deranja, vei avea tu sentimentul că ești eroina principală a unuia dintre filmele clasice hollywoodiene.

Grace Kelly
Grace Kelly

Nu uita să zâmbești. Va fi și dificil ca această experiență să nu îți smulgă cel mai frumos și larg zâmbet al tău.

Debbie Reynolds
Debbie Reynolds

Dress chic. Asortează-te cu mașina ta decapotabilă!

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn

Citește și: Destinație de weekend: 5 locuri frumoase în apropiere de București

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram