Noul Land Rover Defender a fost testat intensiv înainte de lansarea oficială

0
69
Noul Land Rover Defender

Pentru a celebra Ziua Mondială Land Rover, brandul britanic a anunțat finalizarea testelor de teren ale noului Land Rover Defender, alături de Tusk Trust, în Kenya.

Un prototip Defender, care poartă un camuflaj unic, va fi testat în Rezervația Borana, ca parte a parteneriatului de 15 ani dintre Land Rover și Tusk Trust.

Prototipul va tracta încărcături mari, va trece prin râuri și va transporta provizii într-o serie de încercări reale, pe terenul accidentat al rezervației ce cuprinde 14.000 de hectare.

Până la debutul oficial, care va avea loc spre finalul acestui an, noul Defender a efectuat peste 45.000 de teste individuale, în câteva dintre cele mai extreme condiţii de pe Pământ. Inginerii Land Rover au dus flota de testare în deșert, la temperaturi de 50 de grade, la frigul arctic de minus 40 de grade, cât și la peste 3,000 m altitudine, în Munții Stâncoși din Colorado, pentru a se asigura că noul Defender va face față provocărilor, chiar și pentru cei mai aventuroși clienți ai săi.

Cu dinamica rutieră perfecționată în centrul de la Nürburgring, din Germania și capacitățile pentru toate tipurile de teren, testate pe drumurile noroioase din Eastnor, Regatul Unit, traseele stâncoase din Moab, Utah și dunele de nisip din Dubai, noul 4×4 promite să aducă un spectru de neegalat de capacități și noi niveluri de confort și manevrabilitate în familia Defender.

Noul Land Rover Defender a fost conceput și dezvoltat în Regatul Unit, la Gaydon, centrul de proiectare, construire și testare Land Rover. Noul centru de producție globală al modelului Defender o va reprezenta fabrica de ultimă generație recent deschisă în Nitra, Slovacia.

Land Rover este de 15 ani partenerul oficial al organizației caritabile pentru prezervarea vieții sălbatice, Tusk Trust, ajutând la deplasarea în unele dintre cele mai îndepărtate locații ale lumii.

Noutăți privind inițiativa de testare au fost anunțate pentru a marca Ziua Mondială Land Rover, care este celebrată pe 30 aprilie în fiecare an, fiind data la care, în 1948, a fost lansat în premieră vehiculului original Land Rover, la Salonul Auto de la Amsterdam.

Citește și: 6 reguli care te ajută să circuli în siguranță

Urmărește SheDrives.ro pe Facebook și Instagram